Flaş! Galatasaray için İstanbul'a kadar geldi, fakat!

Flaş! Galatasaray için İstanbul'a kadar geldi, fakat!

SPOR Haberleri

Mancini'nin eski öğrencisi Lescott'un, İstanbul'a geldiği ve G.Saray ile yaptığı transfer görüşmesi sonrası ülkesinde kalmaya karar verdiği belirtildi.

Roberto Mancini'nin eski öğrencisi olan Joleon Lescott'un, İstanbul'a geldiği ve G.Saray ile yaptığı transfer görüşmeleri sonrasında ülkesinde kalmaya karar verdiği belirtildi. nbsp;Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Manchester City ile sözleşmesi sona eren Joleon Lescott için görüşmelerde bulunduğu, ancak olumlu sonuç alamadığı belirtildi.İngiliz basınının geötiği haberlere göre, teknik direktör Roberto Mancini, Manchester City'de menajerlik yaptığı dönemde 117 kez görev verdiği 31 yaşındaki stoperi yönetimden istedi. Bunun üzerine Galatasaray, Lescott ile iletişime geçti ve Manchester City'de kazandığından dah yüksek bir bedeli vermeyi kabul etti. İngiliz oyuncu ailesi ile İstanbul'a gelerek şehri gezdi. Ancak milli takımda da 26 kez görev almış olan oyuncu, ailesini İngiltere dışına çıkarma konusunda tereddüt yaşadı ve Premier Lig'de daha düşük bir kontrata imza atmaya razı oldu.City'den kesin olarak ayrılan Lescott'ın peşinde, çocukluğunda taraftarı olduğu belirtilen Aston Villa'nın olduğu ve maaşında ciddi bir düşüş ile imzanın atılabileceği kaydedildi. Ayrıca West Ham'ın da oyuncu ile ilgilendiği iddia edildi.
(sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...