Fiyakalı kapanış

Düzenleyen:
Fiyakalı kapanış

SPOR Haberleri

Normal sezonun son maçı 58-58’le uzadı. Bogdanovic uzatmada 7 sayıyla Barça’yı yıktı

Fenerbahçe THY Euroleague’in son haftasında sahasında misafir ettiği Barcelona’yı uzatmalar sonrasında 68-65 yendi. Karşılaşmaya Victor Claver’den gelen 10 sayıyla başlayan Barcelona karşısında ilk çeyrekte sayı bulmakta zorlanan temsilcimiz 1. periyodu 15-11 geride tamamladı. Sakatlıkları sebebiyle bir süredir takımdan ayrı olan Luigi Datome ve Kostas Sloukas’ın oyuna girdiği ikinci çeyrekte Kalinic’le etkili olan temsilcimiz, bu bölümde farkı eritse de sarı-lacivertli takımın basit top kayıpları Barcelona’nın soyunma odasına 31-30 önde girmesini sağladı. Üçüncü çeyrekte savunmasını sertleştiren temsilcimiz, her iki çember altında da etkili olunca 40-33 öne geçti ancak maça yeniden tutunan Barcelona son çeyreğe 46-44 önde girdi. Son periyotta da kafa kafaya giden oyunda 5 saniye kala Bogdanovic ile sayı bulan Fenerbahçe, son topu iyi savununca normal süre 58-58 bitti. Uzatmada 7’si Bogdanovic’le olmak üzere 10 sayı kaydeden Obradovic’in ekibi sahadan 68-65’lik galibiyetle ayrıldı.     
Rakip belli oluyor
THY Euroleague’de normal sezonu 18 galibiyet ve 12 yenilgiyle tamamlayan Fenerbahçe’nin sıralamadaki yeri ve çeyrek finaldeki rakibi bugün oynanacak maçların ardından belli olacak. İlk 4 sıra Real Madrid, CSKA, Olimpiakos ve Panathinaikos olarak netleşti.
    > Uğur AKTAN

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...