Fırtına’da yaprak dökümü

Fırtına’da yaprak dökümü

SPOR Haberleri

Benik Afobe sosyal medya hesabından Trabzonspor bilgilerini sildi, Pereira veda mesajı gibi açıklama yaptı

Bordo mavililerde transfer hareketliliği başladı... Kupaya erken veda edilen Adana Demirspor maçı sonrası Bilal, Steven Plaza ve Diabete’nin kadro dışı bırakıldığı Trabzonspor’da ayrılık hareketleri vardı. Stoke City’den bir sezonluğuna kiralanan (100 bin avro) ve yıllık 1,3 milyon avro ödenen Benik Afobe, sosyal medya hesabında Trabzonspor ile ilgili bilgileri kaldırdı. 15 maçta üç gol kaydeden Demokratik Kongolu forvetin ikinci yarı düşünülmediği ve kendisine de bunun iletildiği öğrenildi.

Kalbimde olacak!
Bir diğer veda gibi açıklama ise Joao Pereira’dan geldi. Portekizli oyuncu, tam dört yıl önce dün (4 Ocak) sözleşme imzaladığını vurgulayarak “Geleceğin bizlere önümüzdeki günlerde, aylarda, ya da yıllarda neler getireceğini bilmiyorum. Ancak, ne olursa olsun, bu takım, bu şehir ve bu taraftarın kalbimde hep bir yeri olacak” dedi. 36 yaşındaki Pereira’nın da 30 Haziran 2021’de mukavelesi bitiyordu ancak bunun öne çekildiği belirtildi. Bu ayrılıklara yeni isimlerin de eklenmesi bekleniyor.

Sıra Göztepe’de
Fatih Karagümrük engelini aşan Trabzonspor yarın sahasında Göztepe’yi misafir edecek. Hücumda gözler şu anda dörder golü bulunan Ekuban ile Nwakaeme’de olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...