Fırtına hep tek! 6 galibiyetin 5'i bir farkla...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fırtına hep tek! 6 galibiyetin 5'i bir farkla...

SPOR Haberleri

Bordo mavililer bu sezon rahat bir maç çıkaramadı. Bir tek İstanbulspor 2 farklı biterken diğer 5 maçın 3’ü 1-0 kazanıldı.

Ligde zirve yarışına devam eden Trabzonspor haftayı Sivasspor galibiyetiyle kapattı. Teknik direktör Abdullah Avcı, skordan ve oyundan keyif aldığını söylese de sergilenen futbol camiayı pek de memnun etmedi. Hücum yönünden kısır kalan bordo mavililerin bu sezonki lig tablosunda tabelaya bakıldığında ise çok da rahat bir maçı olduğunu söylemek zor. İlk hafta İstanbulspor’u 2-0 ile geçen Fırtına, kazandığı diğer 5 maçı da tek farkla zar zor galip bitirdi.

6 MAÇTA GOL YEMEDİ

Avcı yenilenen kadro sebebiyle geçiş döneminde olduklarını söylese de böylesine zorlu bir süreçte kazanmak da önemli. Skor analizlerine bakıldığında tek farkla kazanılan maçların 3’ünün ise 1-0’lık skorlarla sona erdiği görülüyor. Bu sezon kalesinde çok gol (13) gören bordo mavililer, şu ana kadar 6 maçta ise gol yemedi. Ki son Sivasspor maçında kaleci Uğurcan Çakır’ın 5 net kurtarış ile başarılı bir grafik sergilediğini hatırlatalım.

AVCI ‘KALSIN’ İSTİYOR: HAMSIK'LE DEVAM EDİLMELİ

Öte yandan, Trabzonspor’un Sivasspor’u mağlup ettiği maçta galibiyeti getiren Marek Hamsik’in sezon sonunda mukavelesi bitiyor. Abdullah Avcı’nın sözleşme uzatılması yönünde yönetime rapor verdiği 35 şaşındaki Slovak oyuncu ise kararını sezon sonunda vermek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...