Fırtına gibi dönüş: Batsman kanatlandı

- Güncelleme:
Fırtına gibi dönüş: Batsman kanatlandı

Spor Haberleri

Kaçırdığı 12 maça rağmen kariyer rekoruna çok yaklaşan Michy Batshuayi kalan üç maçta da hız kesmeyeceğini söyledi. Belçikalı, iki kupa için de iddialı olduklarını vurguladı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - İki kulvarda da zafer umudunu sürdüren Fenerbahçe’yi son maçlarda Michy Batshuayi sırtladı. Belçikalı yıldız, forma giydiği son 3 karşılaşmada 3 gol ve bir asistle sarı lacivertlilere hayat verdi. Sakatlığı sebebiyle yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalan Batsman’in güçlü dönüşü teknik heyetin elini güçlendirirken yıldız oyuncu da buruk bir sevinç içinde. Fenerbahçe formasıyla 29 maçta 18 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Batshuayi bireysel hedefinin 23 maçlık kariyer rekorunu tekrarlamak, mümkünse de geçmek olduğunu söylerken, bu sezon sakatlık ve ceza sebebiyle kaçırdığı 12 maça üzüldüğünü dile getirdi.

HER ŞEY BİTMEDİ

Sezonun ikinci yarısında 8 maç kaçıran Michy Batshuayi “Sakatlık sebebiyle takıma yardım edemediğim için üzgünüm” derken, “Hatalar yaptık. Çok fazla puan kaybettik. Şampiyonluk yarışında geride olduğumuz için hayal kırıklığı yaşıyoruz” ifadesinde bulundu. Her şeye rağmen umutlu olduklarını vurgulayan Belçikalı, “Henüz bitmiş bir şey yok. Sonuna kadar mücadele edip neler olacağını göreceğiz. Fenerbahçe iki kupayı da hak ediyor” açıklamasını yaptı. Batsman’in yokluğunda ofansif kalitenin düştüğünü belirtirken Jorge Jesus da “Batshuayi ve Valencia’nın irlikte oynadığı hiçbir maçı kaybetmedik” sözleriyle Belçikalıya destek verdi.

AY YILDIZ DOPİNGİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalan Fenerbahçe, gözünü yeni sezon formalarına ay yıldız taşıma hakkına dikti. İki kulvarda da kupaya odaklanan sarı lacivertliler, TFF’nin şampiyon ve Türkiye Kupası kazanan takımlara verdiği formalarda ay yıldız taşıma hakkını almakta kararlı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...