Fırtına esecek

Fırtına esecek
SPOR Haberleri

Lige Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan ancak Rize karşısında elde ettiği galibiyetle rahat bir nefes alan Trabzonspor'da gözler Avrupa Ligi'ne çevrildi.

Lige Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan ancak Rize karşısında elde ettiği galibiyetle rahat bir nefes alan Trabzonspor'da gözler Avrupa Ligi'ne çevrildi. Avrupa Ligi'nde ön eleme maçlarında fırtına gibi esen bordo-mavili takım, Arnavutluk ekibi Kukesi'yi de eleyerek tarihinde ilk defa bu kupada gruplara kalmak istiyor. Teknik Direktör Mustafa Raşit Akçay, Kukesi karşısında ilk maçta elde ettikleri avantajı iyi kullanıp turu geçeceklerine inandığını söyledi. Akçay, "Kağıt üzerinde avantajlı gibi gözüksek de bunu oyuna dökmeliyiz. Yarın (bugün) önemli bir viraj bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.
GEKAS'IN PEŞİNDELER nbsp;
"Eğer bu virajı dönebilirsek gelecek günler ve camiamız adına da önemli bir adım atmış olacağız" diyen Akçay, "Belki başkaları için küçük bir adım gibi gözükse de bizim için büyük bir adım olacak. İnşallah her şey düşündüğümüz gibi sahaya yansıyarak, yeşil çimler üzerinde güzelliklere dönüşür" temennisinde bulundu. Öte yandan bordo-mavililer Brezilyalı savunma oyuncusu Emerson'un sözleşmesini feshederek kontenjanı boşalttı. Yabancı transferinde Gekas'la ilgilenen Trabzonspor'un futbolcunun istediği yıllık 1.2 milyon euro ücret için pazarlıkta bulunduğu belirtildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...