Fırtına 1 mağlubiyet daha alırsa tarihi tersten yazacak

Düzenleyen:
Fırtına 1 mağlubiyet daha alırsa tarihi tersten yazacak

SPOR Haberleri

Çaykur Rize karşısında 4 maçlık galibiyet hasretini dindirmeyi hedefleyen bordo-mavililer 3 puana kilitlendi

Süper Lig'de hedeflerinin uzağında kalan, oynadığı son 4 maçından ise galibiyet çıkaramayan Trabzonspor, evinde ağırlayacağı Ç.Rizespor'u mağlup ederek camiasının yüzünü güldürmek ve moral bulmak istiyor. Bugün saat 15.30'da Avni Aker'de oynanacak karşılaşma, bordo-mavililerin aldığı ceza sebebiyle seyircisiz oynanacak. Trabzonspor'da kart cezalısı Aykut Demir, sakatlığı bulunan Ramazan ve Akakpo ile kadro dışı bırakılan Sefa, Özer, Fatih ve Marin bu maçta yer almayacak. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen ancak tam olarak hazır hale gelemeyen Mustafa Yumlu'nun da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. 

Bize yakışmıyor

Oyuncularına bu sezon camiayı çok üzdüklerini söyleyen Teknik Direktör Hami Mandıralı, bulundukları yerin kendilerine yakışmadığını söylerken, "Kalan maçları kazanıp bir nebze de olsa taraftarımızı sevindirelim" dedi. Trabzonspor 49 yıllık tarihinin ise en kara sezonuyla karşı karşıya kalmış durumda. Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'a 1-0 yenilerek 16. mağlubiyetini alan bordo-mavililer, oynayacağı 3 maçta 1 mağlubiyet daha alırsa lig tarihindeki 17. yenilgisini yaşayarak, bu alanda kötü bir rekor kıracak. Trabzonspor ligde sırasıyla Ç.Rizespor, deplasmanda Antalyaspor, son haftada da evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...