Finalin adı F.Bahçe-G.Saray

Düzenleyen:
Finalin adı F.Bahçe-G.Saray

SPOR Haberleri

Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçları dün oynandı ve finalde iki dev eşleşti: Fenerbahçe-Galatasaray.

Kayseri'deki organizasyonun yarı final maçında Abdullah Gül Üniversitesi'ni 83-64'lük skorla mağlup eden Fenerbahçe adını finale yazdıran ilk ekip oldu. Sarı-lacivertliler ilk yarıyı 8 sayı önde tamamladı: 43-35. Son çeyreğe 11 sayı farkla (60-49) giren Fenerbahçe zorlanmadığı final bölümünün ardından mücadeleden 83-64 galip ayrılarak finaldeki rakibini beklemeye başladı. 
Aslan güle oynaya
Yarı finalin son maçında ise Galatasaray ile BGD karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. İlk çeyreği 17-12, devreyi de 31-28'le önde geçen Galatasaray final bölümüne de 50-36 üstün girdi. Son çeyrekte farkı koruyan Galatasaray mücadedelen 69-56 galip ayrılarak finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev final yarın 16.00'da oynanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...