Filenin fırtınası, 3-0

Filenin fırtınası, 3-0
SPOR Haberleri

Vakıfbank Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin dev maçında Eczacıbaşı'nı set vermeden yenerek üst üste 58. zaferini kazandı.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin dev maçında Dünya Şampiyonu Vakıfbank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-0 mağlup etti. İlk sete etkili başlayan ve Brakocevic'in sayılarıyla 5-1 öne geçen Vakıfbank, teknik molaları 8-3 ve 15-6 üstün tamamladı. Açılan Eczacı, 18-18 eşitliği yakalasa da set 25-22 Vakıfbank'ın oldu. 2. sete iyi giren Eczacı Senna'yla sayılar üretti ve ilk teknik molayı 8-6 önde bitirdi. Ancak taktik servisleriyle 5-0'lık seri yapan Vakıfbank skoru eşitledi: 12-12. İkinci molayı 16-12 önde kapatan Vakıfbank bu seti de 25-17 kazanmayı bildi. Karşılıklı sayılarla başlayan 3. sette direnen Eczacıbaşı'nı Fürst'ün sayılarıyla sarsan Vakıfbank seti 25-20 maçı da 3-0 galip bitirdi. Bu sonucun ardından Vakıfbank üst üste 58. galibiyetini alırken Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde de liderliğe yükseldi.

Giovanni Guidetti: nbsp;
Zorlu maçlar yaptık
Eczacıbaşı VitrA karşısında galip gelerek liderliğe yükseldiklerini dile getiren Vakıfbank Antrenörü Giovanni Guidetti maç sonrası, "Avrupa maçlarımızın yanı sıra ligde sırasıyla Galatasaray Daikin, Fenerbahçe ve Eczacıbaşı VitrA ile karşılaştık. Bu zorlu maçların sonunda yenilgisiz liderliğe yükseldiğimiz için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum" açıklaması yaptı. nbsp;


SALON:?Eczacıbaşı
HAKEMLER:?İlhami Şenyurt
Esat Danzili



ECZACIBAŞI VİTRA: nbsp;0
Esra (11), Büşra (5), Şeyma (3), Sena (9), Poljak (6), Hanke (1), Gülden (L), Asuman, Hande (3), Buse


VAKIFBANK: nbsp;3
Naz (1), Gözde (14), Bahar (14), Brakocevic (15), Costagrande (7), Fürst (7), Gizem (L), Güldeniz, Gizem
SETLER: 22-25, 17-25, 18-25



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...