File derbisinde Fenerbahçe Beşiktaş'a set vermedi

File derbisinde Fenerbahçe Beşiktaş'a set vermedi

SPOR Haberleri

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ndeki derbide Fenerbahçe, NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta Beşiktaş'ı 3-0 yendi.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi 'ndeki derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3-0 yendi. Birinci sete Fenerbahçe hızlı hücumlarla başladı. Güney Koreli oyuncu Kim'in smaçları ve Garay'ın servisleriyle Beşiktaş'ın oyun düzenini bozan Fenerbahçe, teknik molaları 8-4 ve 16-9 önde bitirdi. Sarı-lacivertli takım file üstü etkinliği de ele geçirince seti 25-14 kazandı. İkinci set karşılıklı üretilen sayılarla sürerken Fenerbahçe, Kim'in etkili servisleri ile teknik molaları bu kez de 8-5 ve 16-12 önde geçti. Beşiktaş skoru 18-18 de eşitlemesine rağmen sonunu getiremedi ve sarı-lacivertliler bu seti 25-19 galip bitirdi. Üçüncü sette Kim'in etkili oyunu devam edince Fenerbahçe, teknik molaları 8-7 ve 16-12 önde kapadı. Üstünlüğünü devam ettiren sarı-lacivertliler seti 25-17 ve maçı da 3-0 kazandı.
FENERBAHÇE: 3 - BEŞİKTAŞ: 0
Salon: Burhan Felek Voleybol
Hakemler: İlhami Şenyurt, Erol Akbulut
Fenerbahçe: Elif Öner, Garay, Gökçen Zop, Havlickova, Kim Koung, Eda Dündar (Merve Dalbeler, Nilay Özdemir, Seda Tokatlıoğlu)
Beşiktaş: Seda Eryüz, Natalia, Dicle Babat, Marina, Selime İlyasoğlu, Gabriela (Ayça İhtiyaroğlu, Nizetich, Ceyda Aktaş, Seda Türkkan, Dilek Kınık)
Setler: 25-14, 25-19, 25-17
Süre: 69 dakika (21, 24, 24)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...