Fikret Orman'ın kafası karışık, Beşiktaş'ın stat bilmecesi

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman'ın kafası karışık, Beşiktaş'ın stat bilmecesi

SPOR Haberleri  / İHA

Fikret Orman, Kasımpaşa Kulübü ile yaşanan gerginlik sonrası ligin ikinci yarısında maçları nerede oynayacaklarının muamma olduğunu söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın şuanda bir stadı olmadığını belirterek, "Kimse gerçeklerden uzaklaşmasın. Beşiktaş'ın ikinci yarı maçları nerede oynayacağı muamma. Kasımpaşa Kulubü ile yaşanan gerginlik bizi rahatsız etti. Beşiktaş'ın stadı yok, maçları nerede oynayacağı soru işareti" dedi.Rakiplerinin stat gelirlerinden 100 milyon TL gelir elde ettiğini ve kendilerinin bu gelirlerden faydalanamadıklarına değinen Orman, "Bizim birinci hedefimiz Beşiktaş'ın güvenilir bir kurum olduğunu ve borçlarını ödeyen bir kurum olmasıdır. Biz, buna hassasiyet gösteriyoruz. Medyada artık 'Beşiktaş'ta borçlar ödenmiyor', 'Başkan cebinden para verdi' şeklinde haberler çıkmıyor. İkinci hedefimiz stadımızı bir an önce bitirmektir" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAYAN HER OYUNCU YILDIZDIR"

Orman, sezon başında yeni bir kadro oluşturduklarını ve yatırım yaptıklarını belirterek, "Tabi ki takıma takviyeler yapacağız. Beşiktaş'ta oynayan her oyuncu yıldızdır. Takıma katkı sağlayacak oyuncular almaya çalışacağız. Şartlar ve şekli bize olduğu şeklinde oyuncular alacağız. Al şu oyuncuyu ona imza at, sonra ödeme faiziyle üç misli öde. Bu bizim yapacağımız işler değildir. Onu eskiler yapıyordu" dedi.

"BU REZİLLİKTEN KURTULMAMIZ LAZIM"

Basın mensuplarının, 'Beşiktaş ikinci yarı maçlarını nerede oynayacak ?' sorusu üzerine ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Hangi statta oynayacağımız bugünün problemi değil. Şubat ayının problemidir. Yarın ilk yarı maçlarımız bitecek, ikinci yarının ilk maçını deplasmanda oynayacağız. Şubat ayı gelmeden görüşmeler yapmadan, şurada oynayacağız burada oynayacağımız demenin anlamı yok. Biz bir işi konuşmadan yapacağız demenin anlamı yok. Bir an evvel stadımızı bitirmemiz gerekiyor. Bu rezillikten kurtulmamız lazım. Stadımızı da kendi paramızla yapıyoruz. Artık stat yapılamaz, stat elimizden alınacak iddialarının da gerçekçi olmadığı ortaya çıktı. Yakında binaları göreceksiniz" şeklinde cevap verdi.

"HERKESE CENTİLMENCE YAKLAŞIYORUZ"

Orman, Beşiktaş Kulübü ile Kasımpaşa Kulübü arasında yaşanan sorunlara da değinerek, "Ben polemik olacak şeylere girmek istemiyorum. Bizim üslubumuzda hiçbir camiayı ufak görmek gibi bir durum yok. Herkese centilmence yaklaşıyoruz. Orada da yaşananlara üzüldük. Bizim duruşumuzu herkes bilir" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, konuşmasının sonunda Avrupa'da kupa kaldıracak bir Beşiktaş hayal ettiğini sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...