Fikret Orman'dan yaylım ateşi: Beşiktaşlılar kandırılmış

Fikret Orman'dan yaylım ateşi: Beşiktaşlılar kandırılmış

SPOR Haberleri

"Göreve geldiğimizde stadyum inşaatı için izin alınmadığını gördük. 10.5 ayda bu noktaya ulaştık. Taraftar o dönem stat yapılacak diye kandırılmış"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, stat konusunda çok zor bir süreci geride bıraktıklarını söyledi. Göreve geldikleri zaman stat inşaatı ile ilgili herhangi bir izin alınmadığını belirten Başkan Fikret Orman, "1 sene içinde bölge planlarını çıkarttık. 30'ün üzerinde heyetten izinleri aldık ve 10.5 ayda bu noktaya geldik. Beşiktaşlılar bu zamana kadar stat yapılacak diye kandırılmış. Taraftarların üzerinde tedirginlik vardı ama o da değişiyor" dedi. Vodafone Arena'da yapımı tamamlanan ilk locadan yayınlanan bir programda kulüp televizyonunun konuğu olan Orman, "Her türlü engellemelere rağmen kol kola girmiş bir Beşiktaş camiasının bu sene şampiyon olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızdan iyi günde de, kötü günde de destek istiyoruz. Şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırmayı arzu ediyoruz" dedi. Beşiktaş'ın Türk futbolu için bir şans olduğunu ifade eden siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Mali imkansızlıklara rağmen neler yapılabileceğini tüm Türkiye'ye gösteriyoruz. Rakiplerimiz devlet destekli stat yaparken biz tırnaklarımızla kazıya kazıya bu noktaya geldik" ifadelerini kullandı.
Derbi ya Ankara ya Konya'da
Kendi stadı olmayan bir takımın şampiyonluğa oynamasının zor olduğunu sözlerine ekleyen Fikret Orman, "Süreci iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Galatasaray maçını Ankara ya da Konya'da da oynayabiliriz" dedi. Stadın bitmesinin ardından Beşiktaş'ın ekonomik olarak rakiplerini yakalayacağını belirten Orman, "Stat birince borç stoğumuz düşecek, gelirlerimiz artacak ve yatırımlarımızı tamamlamış olacağız. 146 locadan 122 tanesini sattık. 24 taneyi de önümüzdeki dönemde satarız. İlgiden mutluyuz" diye konuştu. Orman, Vodafone Arena'nın kaba inşaatının 29 Aralık'ta biteceğini de sözlerine ekledi.
Bizim paramız helal
Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş parası helal bir kulüp" vurgusunda bulundu. Orman, " İyi niyet olduktan sonra her şey olur. Zor günler geçirdik ama hepsi geride kaldı. Kötü günler artık bitti" dedi. Beşiktaşlıların kendisine güvendiğinin altını çizen Orman, "Beşiktaşlıların desteği olmasa bunlar yapılamazdı. Amacımız kulüpten ayrıldıktan sonra hoş bir şekilde anılmak. Görevi bıraktıktan sonra yine maçlara, toplantılara gideceğim. Alnımın açık olması lazım" şeklinde konuştu.

Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...