Fikret Orman'dan flaş Cenk Tosun kararı

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan flaş Cenk Tosun kararı

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı yöneticilerin çoğu, Everton’a transferi an meselesi olan Cenk Tosun’un önünü açmaları gerektiğini belirtirken, Başkan Orman’ın da aynı düşüncede olduğu ifade edildi.

Everton’a transferi an meselesi olan Cenk Tosun’u rekor bir bonservisle İngiltere’ye göndermek isteyen Beşiktaş’ta, yönetimin büyük çoğunluğu dev satışın en kısa sürede bitmesi gerektiğini düşünüyor. Cenk’le ilgili son kararı verecek olan Başkan Fikret Orman’ın da son teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Premier Lig’e giderek, kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Cenk’in satılmasından yana olan siyah-beyazlıların, “Cenk bize geldiğinde, Gaziantep’teki bazı alacaklarından vazgeçti. Fenerbahçe ve Galatasaray daha iyi teklifler vermesine rağmen bizi seçti. Geldiği günden beri elde edilen iki şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi maçlarında takıma çok önemli katkılar sağladı. Artık ona yol vermeliyiz. Hem Beşiktaş’ın hem de Türkiye’nin bayrağını artık İngiltere’de de dalgalandırmalı” diye konuştukları öğrenildi.

Cenk Tosun’u ilk etapta 30 milyon pounda satarak bu alanda bir rekor kırılmasını isteyen Başkan Fikret Orman’ın da, artık sıkı pazarlıkları bir kenara bırakarak, golcü oyuncunun ayrılığına yeşil ışık yakacağı bildirildi. 

Everton kadrosuna katılmak için gün sayan Cenk Tosun, Dubai’ye gitmekten vazgeçip önceki akşam Londra’nın yolunu tuttu. Önce Paris’e gitmek isteyen fakat istenilen saatte uçak olmaması nedeniyle rotasını Londra’ya çeviren Cenk yeni bir gelişme olması halinde Liverpool’a geçip, Everton’a imza atacak. Başarılı futbolcu transferi tamamlanırsa Manchester kentinde oturacak.
 
Güneş’le toplantı

Başkan Fikret Orman, Cenk Tosun transferine onay vermeden önce Teknik Direktör Şenol Güneş’le bir araya gelecek. Cenk için Güneş’ten onay almak isteyen Orman, deneyimli hocayla yeni golcü konusunu da masaya yatıracak. Sakatlık problemi yoksa iyi bir Demba Ba’ya ‘hayır’ demeyeceğini daha önce dile getiren  Şenol Güneş’in, başka bir forvet istemediğini de ifade etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...