Fikret Orman: Transfer için destek verin

Fikret Orman: Transfer için destek verin

SPOR Haberleri

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, 'Taraftar transfer bekliyorsa ben de onlardan 1 milyon üye bekliyorum' dedi.

Vodafone KaraKartal platformunun birinci yılını doldurması dolayısıyla düzenlenen toplantı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'un katılımıyla gerçekleştirildi. Platforma şu ana kadar 650 bin Beşiktaşlının üye olduğunu ve kulübe 1.5 milyon TL'lik katkı sağlandığını belirten Orman, "Taraftar bizden transfer bekliyor, stat açılışı bekliyor, şampiyonluk bekliyor. Ancak bunları sağlamak için finansmana ihtiyacımız var. Taraftarımız bizden devre arasında transfer bekliyorsa, ben de onlardan 1 milyon üye bekliyorum. Herkes 5 liralık paketten alırsa biz de bunu icraata dönüştürürüz. Çabamızın desteklenmeye ihtiyacı var" dedi. 

'Barcelona gelmiyor'

Vodafone Arena ile ilgili tarih vermekten kaçınan Fikret Orman, Barcelona'nın açılışa gelmesinin mümkün olmadığını dile getirdi. Katalan kulübünü yeni sezon açılışı için düşündüklerini dile getiren Orman, inşaat sürecinin naklen yayınlanmasına neden son verdiklerini şu sözlerle açıkladı: Kameraları kapatmamın iki sebebi var; birincisi çok nazar değdi, ikincisi de taraftarlarımız her gün seyrettiği için gelişmeyi fark edemiyorlardı."

1.5 milyon TL ile ne yapılır?

Başkan Fikret Orman, toplanan 1.5 milyon TL ile kulübe neler yapılabileceğini de açıkladı. Orman, "Bu parayla altyapı için 9 bin krampon, Vodafone Arena'ya 10 bin koltuk, futbolcularımıza 12 bin forma alabilir ya da yeni bir alt yapı tesisi kurabiliriz" dedi.

Volkan: Tolga'ya saygı duyulmalı

Moderatörlüğünü Rıdvan Dilmen'in yaptığı NTV Spor'da yayınlanan "Adil Oyun" programının konukları Volkan Demirel ve Nani'ydi. Beşiktaş'ta yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen Tolga Zengin'e destek veren Volkan, "Şu an zor durumda ama kalecilik böyledir. Bunların önüne ne şansla ne de çalışarak geçebilirsiniz. Ne yaşadığını bildiğim için hem Onur'a hem de Tolga'ya herkes saygı duysun. Bir gol yemekle kötü olunmaz, bir gol kurtarmakla da iyi olunmaz" dedi. F.Bahçeli kaleci ayrıca EURO 2016'da milli takım formasını giymek istediğini söyledi. Nani ise "Hakemler, yıldız oyunculara sahada 'Ben sizden daha güçlüyüm' mesajı vermeye çalışıyor" ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...