Fikret Orman tatlı sert çıktı

Düzenleyen:
Fikret Orman tatlı sert çıktı

SPOR Haberleri

“Valerenga maçı kulağımıza küpe oldu” diyen Beşiktaş Başkanı, oyuncularını hem övdü hem de uyardı

Benfica karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atarak maçı 0-3’ten 3-3’e getiren Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Şampiyonlar Ligi tarihine damga vuracak sonuçlardan birine imza atan siyah-beyazlılarda Başkan Fikret Orman, oyuncularını hem övdü, hem de uyardı. Güriş ile yapılan sponsorluk anlaşması töreninde konuşan Orman, “120’nin üzerinde ülkede yayınlanan bir maçta taraftarımızın yaptığı ‘sessiz tezahürat’ dünyaya örnek oldu. Öncelikle buna katkısı olanları tebrik ederim. Hem basketbol hem futbol takımımız Avrupa’da namağlup devam ediyor. Taraftarımız ‘biz kazanırız’ algısıyla maça geliyor. Bu öz güven hem oyuncularımızda hem de taraftarımızda var” dedi. 
Cenk, Ozzy, Quaresma…
3-0 öne geçtikleri maçta Valerenga ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşmanın kulaklarına küpe olduğunu söyleyen Orman, “Bunlar bizim akıllarımıza yazıldı. Biz artık o günleri tersine çevirdik. Taraftarın devre arasında oyuncularına sahip çıkması Beşiktaşlılık duruşudur. Birlikteliğimiz inanılmaz kuvvetli. Cenk Tosun’a helal olsun. Herkes o golü atamaz. Şampiyonlar Ligi’nin en güzel gollerinden bir tanesiydi. Öz güveni açısından çok sevindim. Oğuzhan kaptanlık pazubandının ağırlığı ile sahadaydı. Büyümüş de küçülmüş gibiydi. Quaresma da iyi. Takımımız da ben de taraftarlarımız da çok mutluyuz. Şımarmasınlar, kulaklarını çekmeyelim” diye konuştu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...