Fikret Orman Kamil Glik'i beğendi

Düzenleyen:
Fikret Orman Kamil Glik'i beğendi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, EURO 2016'da Almanya ile Polonya arasında oynanan C Grubu ikinci maçında Kamil Glik'in izledi. Glik'i beğenen Orman'ın, Polonyalı oyuncunun transferi için harekete geçtiği iddia edildi.

Beşiktaş’ın stoper pozisyonuna düşündügü isimlerin başında gelen Kamil Glik bir kez daha Siyah-Beyazlılar’ı büyüledi.

Fransa’da devam eden EURO 2016’da önceki gün Almanya’ya karşı Polonya forması ile sahada olan Glik, kendisini izlemeye gelen Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, yönetici Metin Albayrak ve teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcısı Tamer Tuna’yı kendisine hayran bıraktı.

ÇOK BEĞENDİM
Defansta güven veren 28 yaşındaki oyuncu için Tamer Tuna, başkan Orman’a “Hocamız oyunu geriden kurabilecek çabuk bir isim arıyor. Glik tam onun aradığı tipte bir stoper. Bu maçta da bunu gördük. Atakları iyi kesti, iyi toplar çıkardı” dedi. Başkan Orman da “Ben de çok beğendim, imkanları zorlayıp bu transferi bitirelim” karşılığını verdi. 

GLİK OLMAZSA AZİZ ALINACAK 
Gelinen son noktada Torino Kulübü ile pazarlık halinde olan Beşiktaş, bonservis için istenen 7 milyon Euro’nun 5 milyon Euro’ya düşürülmesini istiyordu.

Ancak SiyahBeyazlılar’ın 6 milyon Euro’ya da “Evet” diyeceği ve transferi gerçekleştirmek istediği belirtildi. Öte yandan Kamil Glik olmazsa Kartal bir diğer alternatif Serdar Aziz’in transferini kesinlikle bitirecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...