Fikret Orman, CAS'ta şansımız yüzde 50'

Fikret Orman, CAS'ta şansımız yüzde 50'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, CAS sürecinden, Bilic'e, transferden Fernandes'e kadar çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, CAS sürecinden, Bilic'e, transferden Fernandes'e kadar çarpıcı açıklamalar yaptı. CAS kararı hakkında net bir bilgi tahmin yapamadıklarını belirten Orman, "Biz savunmamızı yaptık. Kesin geçeceğiz diyemem ama umutluyuz. Şansımız yüzde 50" diye konuştu. Takıma gerekli takviyeleri yaptıklarını da sözlerine ekleyen Orman, "Sol bek bölgesine bir transfer yapabiliriz. Buna önümüzdeki günlerde teknik heyetimizle görüşerek karar vereceğiz… Fernandes'le geçtiğimiz sezon bitiminde oturduk, konuştuk. Takımda mutlu olduğunu ve kalmak istediğini söyledi. Biz de ondan memnunuz. Ancak bazı teklifler geliyor ve kafası karışıyor" ifadelerini kullandı.
ÇOK SEMPATİK HOCAMIZ VAR
Hafta içinde Vodafone ile yaptıkları anlaşmanın camiayı heyecanlandırdığını söyleyen Başkan Fikret Orman, nbsp;
"5 yıl forma göğüs sponsorumuz, 15 yıl boyunca da stat isim sponsorumuz olacaklar. Beşiktaş'ta 145 milyon dolar gelir elde edecek. Bu anlaşma Beşiktaş yönetiminin başarısını gösterir" şeklinde konuştu. nbsp;Teknik Direktör Slaven Bilic'le ilgili de konuşan Beşiktaş Başkanı Orman "Çok sempatik ve iyi bir hocamız var. Saha duruşu üst düzeyde ve Önder Özen hocamız kendisine yardımcı oluyor. Her şey planladığımız gibi gidiyor" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...