Fikret Orman Biga'da

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman Biga'da

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından verilen yemeğe katıldı.

Fikret Orman'ı, Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Süleyman Karaca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Biga Belediye Başkan Adayı İsmail Işık, Biga Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Biga Galatasaray Derneği Başkanı Fatih Karan ve kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Burada olmaktan çok mutluyum. Biga Beşiktaş Derneği Başkanı Süleyman beye bir sözüm vardı. Sözümü seçimlerden önce gerçekleştirmeyi düşündüm ancak bu güne nasipmiş. Bugüne kadar iyi niyetle hiçbir şeyden kaçınmadan Beşiktaş Spor Kulübü'nü iyi bir yere getirmek için çalıştık. Artık Beşiktaşlılar Türkiye'nin ilk büyük kulübünün Beşiktaş olduğunu, Beşiktaş'a hiçbir şey olmayacağını, aydınlık bir geleceğin bizi beklediğinin farkına vardılar. Bunda benim ve arkadaşlarımın bir nebze olsun katkısı varsa ne mutlu bizlere "dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...