Fikret Orman 'Beşiktaş kendine geldi'

Fikret Orman 'Beşiktaş kendine geldi'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş camiası silkelendi ve herkes kendine geldi." dedi.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın sponsorluk anlaşması sonrası çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Fikret Orman gündeme ilişkin soruları cevapladı. Başkan Orman, Beşiktaş'ta herkesin kendine geldiğini belirterek, şunları söyledi: "Beşiktaş camiası silkelendi ve herkes kendine geldi. İlk iki maçımızı kazandık. Beşiktaş iyi yolda." dedi. Orman, "Sadece yıldız almakla bir şey çözülmüyor. Saçlar kesildiğinde ak ile kara ortaya çıkıyor. Mesele sahada çıkıp bir takım olmak. Sporun sadece sahada olduğu dostluk ve kardeşlik olduğunu tüm dünyaya göstereceğiz."


'OLİMPİYAT STADI'NA HERKESİ BEKLİYORUZ'


Başkan Orman Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları UEFA Avrupa Lig'i play-off turu rövanş maçı için taraftarlarına çağrıda bulundu ve herkesi maça beklediğini açıkladı. Orman, şöyle devam etti: "Beşiktaş takımı kimle oynarsa oynasın sahaya galibiyet için çıkar. Bütün futbolcularımız pırlanta gibi çocuklar. Takımda bir kolej havası var. Çıkıp maçını oynayacaklar bizde seyredeceğiz. Maça ilgi büyük. Pazar günü de yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Trabzonspor maçında 55 bin kişilik taraftar kitlesi vardı. Yarın daha da fazlasını bekliyorum. Hep beraber güzel bir gün geçireceğiz."


'KAZIK YEMEK İSTEMİYORUZ'


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman sol bek transferi için arayışları olduğunu fakat kazık yemeden futbolcu transferini bitirmek istediklerini söyledi. Fikret Orman, "Çalışmalarımız devam ediyor." diyerek şunları söyledi: "O mevkide iki tane önemli oyuncumuz var ama ikisi de sakat durumda. Geçici bir önlem almak istiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. En önemlisi biz hiçbir yerden kazık yemeden iyi bir strateji çizmek istiyoruz."


'CUMHURBAŞKANIMIZ BENİ GÖRDÜĞÜNDE GÖZLERİ PARLIYOR'


Başkan Orman, son olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bugün yapacağı ziyareti hakkında sorulan soruya ise, "Müthiş bir Beşiktaşlı. Camiam adına böyle bir taraftarımız olduğu için gurur duyuyorum." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:
"Beni gördüğü zaman sayın Cumhurbaşkanımızın gözleri parlıyor. Ailesi de öyle. Müthiş iyi Beşiktaşlılar. Kendisine stadyum hakkında yaptıklarımızı anlatacağız. Hem de Beşiktaş camiasının gittiği rota hakkında Cumhurbaşkanımızı bilgilendirmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi güzel bir ziyaret gerçekleştireceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...