FIFA'dan Trabzonspor'a Adrian müjdesi

FIFA'dan Trabzonspor'a Adrian müjdesi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, eski oyuncusu Adrian'nın Al Nassr kulübüne transferi sonrası yaşanan ödeme sorunu nedeniyle FIFA'ya yaptığı başvurudan olumlu yanıt aldı.

Bordo-Mavililer yaptıkları başvurunun FIFA nezdinde haklı görüldüğünü ve Adrian Mierzejewski için Al Nassr kulübünün kendilerine 1.7 milyon Euro ödeyeceğini KAP'a bildirdi.


İşte Trabzonspor'un KAP açıklaması: Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin, Al Nassr Kulübü'ne transferiyle ilgili olarak, Şirketimiz ile Al Nassr Kulübü arasında yaşanan transfer taksidi ödemesi ve cezai şart konularındaki uyuşmazlık sebebiyle, Şirketimizin FİFA nezdinde yaptığı başvuru sonucu, yapılan yargılama neticesinde, FiFA Kulübümüzü haklı bularak Al Nassr Kulübü'nün yıllık %5 gecikme faizi ile birlikte 1.200.000.-Euro transfer taksidinin ve sözleşmede yeralan 500.000.-Euro cezai şartın tamamının Şirketimize ödenmesi yönünde karar vermiştir.


Kamuoyunun bilgisine duyurulur,


Saygılarımızla.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...