FİFA'dan Cape Verde'ye men cezası

FİFA'dan Cape Verde'ye men cezası

SPOR Haberleri

Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'na Tunus'u 2-0 yenerek katılma şansı yakalayan Cape Verde'ye FIFA'dan şok karar.

Önümüzdeki yıl Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nda Cape Verde takımı Tunus karşılaşmasında lisansı olmayan bir oyuncu oynattığı için Brezilya'ya gidemeyeceği açıklandı. nbsp;2-0 kazanılan maçta Fernando Varela'nın lisansının olmamasından dolayı Cape Verde takımının yerine Tunus'un alınacağı belirtildi. nbsp;FIFA Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklama ise: nbsp;"FIFA Disiplin Kurulu, bugün takımda yer almaması gereken bir oyuncuyu oynattığı için Cape Verde takımı hakkında yaptırım kararı almıştır. Tunus ile oynanan mücadelede lisansı olmayan bir oyuncunun sahada yer alması nedeniyle Cape Verde 3-0 hükmen mağlup sayılmıştır. Tunus 2014 Dünya Kupası'nda yer alacaktır."(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...