FIFA'dan Burkina Faso'ya ret

/ Kaynak: AA
FIFA'dan Burkina Faso'ya ret

SPOR Haberleri  / AA

FIFA, Burkina Faso'nun Cezayir ile oynadığı 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off rövanş maçının iptaliyle ilgili yaptığı başvuruyu reddetti.

FIFA, Burkina Faso Futbol Federasyonunun 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off rövanş mücadelesinde Cezayir ile oynadıkları karşılaşmanın iptal edilmesiyle ilgili başvurusunu reddetti. nbsp;FIFA'dan yapılan açıklamada, Burkina Faso'nun itirazının, resmi prosedürler çerçevesinde yapılmadığı gerekçesiyle kabul edilmediği belirtildi. nbsp;Burkina Faso Futbol Federasyonu, Cezayirli Madjid Bougherra'nın daha önceki karşılaşmalarda gördüğü 2 sarı kart nedeniyle Burkina Faso ile oynanan play-off rövanş maçında cezalı olması gerektiğini iddia etmişti. nbsp;Maçın Senegalli hakemi Badara Diatta'nın karşılaşmanın sonuna eklenen 4 dakikalık uzatma periyodunu tam olarak oynatmadığını da kaydeden Burkina Faso Futbol Federasyonu Başkanı Sita Sangare, bu yüzden kendilerini Dünya Kupası'na taşıyacak olası bir son dakika golünden mahrum kaldıklarını vurgulamıştı. nbsp;Cezayir, deplasmanda 3-2 kaybettiği maçın ardından sahasındaki rövanş maçını cezalı olması gerektiği iddia edilen Bougherra'nın golüyle 1-0 kazanarak, Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanmıştı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...