FIFA, Neymar için soruşturma başlatacak

FIFA, Neymar için soruşturma başlatacak

SPOR Haberleri

FIFA tarafından onaylanmamış iç çamaşırı giyindiği için Brezilya'lı futbolcu Neymar'ın hakkında soruşturma başlatılacak.

Dünya Kupası'nda oyuncuların üzerilerine reklam almaması için FIFA kendi iç çamaşırlarını üretmişti. Ancak Brezilyalı yıldız futblcu Neymar şortunun içine giydiği yazılı iç çamaşırı ile FIFA'nın önceden belirlediği bir kuralı çiğnemiş oldu. Neymar Brezilya'nın Kamerun'u 2-1 yendiği maçın sonunda rakip takım futbolcusuyla forma değiştirirken iç çamaşırında yazan yazılar televizyonda göründü ve FIFA harekete geçti. Daha önce de Danimarkalı fubolcu NiclasBendtner gol attıktan sonra formasını çıkarmış ve iç çamaşırında sponsorunun reklamı görünmüştü. UEFA bu olaydan sonra Bendtner'e 100.000 Euro para cezası vermişti. Bu olay Neymar'ın ilk vukuatı değil. Barcelona'yla Şampiyonlar Ligi maçında benzeri bir hareket yapmış ve basın sözcüsü kasıtlı olarak yapılmış bir pazarlama stratejisi olmadığı açıklamak zorunda kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...