Feyyaz Uçar mağlubiyeti yorumladı

/ Kaynak: CHA
Feyyaz Uçar mağlubiyeti yorumladı

SPOR Haberleri  / CHA

Fransa karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından U20 Teknik Direktörü Feyyaz Uçar maçla ilgili yorumlarda bulundu.

nbsp;U20 Türkiye Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Fransa karşısında alınan mağlubiyet ile ilgili olarak, rakibin fizik olarak kendilerinden üstün olduğunu, yedikleri 3. golle dirençlerinin kırıldığını ifade etti. Maçta ikinci yarıyı daha iyi oynadıklarını dile getiren Uçar, turnuvanın ilk yarılarında istediklerini oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. İkinci yarının başında yakalanan pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Uçar, "Fransa gibi bir ekibe de 2-0 geri düşünce de özellikle ikinci yarının başında gol bulmamız gerekiyordu. Fırsatlar da yakaladık ama kullanamadık. Fransa'nın penaltıyı kaçırmasıyla son bir fırsat geldi ancak yediğimiz 3. golle maçtaki direncimiz kırıldı. Oyuncularımın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum çünkü rakibe baktığımızda fizik olarak bizden üstünlerdi. Pozisyona girmekte bizden daha becerikliydiler. Biz ikinci yarı zaman zaman Kerim'in getirdiği toplarla, Salih'in yaptığı paslarla pozisyona girdik ama ne yazıkki değerlendiremedik" dedi. nbsp;Kerim ve Salih'in oyuna ikinci yarı alınmasıyla ilgili gelen bir soru üzerine Uçar, şunları kaydetti: "Kerim buraya gelmeden önce bir sakatlık evresi geçirdi. Yüzde 100 hazır değil. 90 dakika mecbur kalmadıkça kullanmadık. Kerim'i ikinci yarı oyuna girip özellikle birebirlerde etkili olup bize avantaj sağlar diye düşündük. Dediğimiz gibi de oldu aslında, ama 2-0 geriye düşünce planlarımız bozuldu. Salih'i de her iki yaş grubunda kullandım. 94'lerde de oynatıyorum Salih'i, Elit Tur'da 3 maç oynattım. Şimdi Salih'le ben bu ayın 20'sinde Avrupa Şampiyonası'na gideceğim. Fizik olarak bazen istediğimiz tempoyu yakalayamıyor. Maçın başında değil de sonunda oyunun hakimiyetini ele geçirmek için ikinci yarı böyle bir hamle düşündük. Rakibin iki gol atması, üstüne yediğimiz 3. gol bütün planlarımızı alt üst etti." nbsp;Çeyrek finale kalmak istediklerini kaydeden Uçar, bundan sonra Avrupa Şampiyonası'nda mücadele vereceklerini, en azından orada iyi bir derece alacaklarına inandıklarını vurguladı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...