Fernando Hocası Tudor'u övdü

Düzenleyen:
Fernando Hocası Tudor'u övdü

SPOR Haberleri

Henüz 3 maçta sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü kazanmayı başaran Brezilyalı, Tudor’la ilgili, “Oyunculuk kariyeri ortada, teknik adam olarak da zirveyi hedefliyor” dedi

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Fernando Reges, GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray kariyerine çok çabuk şekilde giriş yaptığını ve adaptasyonun çok çabuk ilerlediğini ifade eden Brezilyalı “Buradaki adaptasyon sürecimde takım arkadaşlarımın bana inanılmaz katkıları oldu. Onların bana yaklaşımı, diğer taraftan hocamız da benim için çok önemliydi ve bana verdiği destek tabii ki. Taraftarımızı unutmamak lazım. Çünkü onların da desteği ile birlikte adaptasyon süreci çok hızlı gelişti” ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Igor Tudor hakkında değerlendirme yapan Fernando, hocasından övgüyle söz etti.
> Benden beklentileri var
Hırvat hocanın genç bir teknik adam olduğunu hatırlatan tecrübeli futbolcu “Genç bir hocamız var ama bence kesinlikle büyük bir potansiyel sahibi biri. Çok güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Mutlaka kariyerinde çok daha iyi yerlere gelecektir, zirveyi hedefliyor diye düşünüyorum. Futbolcu olarak zaten geldiği nokta ortada. Juventus gibi çok önemli bir kulüpte oynadı. Diğer taraftan şu anda hoca olarak ondan her gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Oyun sistemi içinde de tabii benden beklentileri var. Bunu da her antrenmanda benimle paylaşıyor, ben de elimden geldiği kadar bunlara karşılık vermeye çalışıyorum” diye konuştu. 
> Böyle taraftar görmedim
Galatasaray taraftarından bahseden Fernando “Mükemmel bir atmosfer oluşturuyorlar. Hem içeride, hem de dışarıda oynadığımız maçlarda her zaman bizim yanımızdalar. Şunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki, şu zamana kadar gördüğüm en iyi taraftar grubu. Hem oynadığım takımlarda hem de rakiplerimde hiç böyle bir taraftar grubu görmedim. Galatasaray taraftarını fantastik diye nitelendirebilirim.  Şampiyon olduğumuzda eminim ki onları çok mutlu edeceğiz” dedi. 

Ahtapot lakabını sevdim
Fernando kendisine takılan ‘Ahtapot’ lakabının nasıl çıktığını anlattı. Brezilyalı “21 yaşındaydım. Manchester United’a karşı çeyrek final maçıydı ve inanılmaz iyi bir maç çıkarmıştım. Çok top kaptım ondan ötürü de Porto taraftarının bana böyle bir lakabı oldu. Ondan sonra da bu lakabı devam ettirdim. Umarım aynı şekilde, aynı performansla oynarım” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...