Fernandes'ten Ronaldo'ya gönderme!

Fernandes'ten Ronaldo'ya gönderme!

SPOR Haberleri

Fernandes'ten Ronaldo'ya gönderme, 'Çok duygusal anlar yaşıyorum. Ağlamak istemiyorum. Göz yaşlarımı tutmalıyım. Umarım bu ödülü hak ederim.'

Beşiktaş'ta Antalya dönüşü yüzler gülüyordu. Almeida, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin, Fernandes'e verdiği minik oscar heykelciği şeklindeki sembolik "yılın sporcusu" ödülü, uçakta neşeli anlar yaşanmasına neden oldu. Arkadaşlarından aldığı sembolik Oscar heykelciğini inceleyen tecrübeli futbolcu, Gökhan Töre'nin, esprili biçimde yönelttiği "Balon d'Or ödülü için neler söyleyeceksin?" şeklindeki sorusunu, "Çok duygusal anlar yaşıyorum. Ağlamak istemiyorum. Göz yaşlarımı tutmalıyım. Umarım bu ödülü hak ederim ve takıma daha fazla katkı sağlarım" şeklinde yanıtlayan Fernandes, vatandaşı Cristiano Ronaldo'ya atıfta bulundu. Portekizli futbolcu, kampı değerlendirirken "Genel anlamda performansımızın olumlu olduğunu söyleyebilirim. Sonuçlar bizim için çok önemli değil. Çok ağır antrenmanlar yaptık. Bu hazırlık maçlarının amacı sezonun ikinci yarısına hazır olabilmektir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...