Fernandes'e sahada holigan tekmesi, Beşiktaş'la köprüleri attı

Fernandes'e sahada holigan tekmesi, Beşiktaş'la köprüleri attı

SPOR Haberleri

Dünkü maçta taraftar saldırısına uğrayan Portekizli oyuncu Manuel Fernandes Beşiktaş'la köprüleri attı.

Maçın 80. dakikasında üzerinde Beşiktaş forması olan Mustafa Özer isimli taraftar Kasımpaşa tribününden atlayarak sahaya girdi ve koşarak Fernandes'e tekme attı. Yaka paça yere indirilen taraftarı önce Almeida sonra da Motta tekmeleyince ikisi de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçı terk etmek isteyen Fernandes'i Bilic ikna ederek sahaya döndürdü. Bursa formasıyla da sanal alemde fotoğrafları olan taraftar olay öncesinde Fernandes'in korner atışında tribüne dönüp küfür ederek kendisine tükürdüğünü iddia etti. Saldırgan şahıs maç sonrası önce Kasımpaşa emniyetine sonra da tutuklama talebiyle nöbetçi savcının önüne çıkarıldı. Zaten Beşiktaş'la sözleşme uzatmaya yanaşmayan Fernandes'in maç sonrası idarecilere, "Bu iş buraya kadar. Beşiktaş'ı bırakıyorum. Kararım kesin" dediği öğrenildi. Takım otobüsünü beklemeden stadı terk eden futbolcu için, yönetici Deniz Atalay, "Sıcağı sıcağına bir tepki verdi. Fernandes sakin olmalı, birkaç gün beklemek lazım" diyerek olayı doğruladı.

nbsp;Fernandes'e sahada holigan tekmesi, Beşiktaş'la köprüleri attı

nbsp;Fernandes'e sahada holigan tekmesi, Beşiktaş'la köprüleri attı



Dünkü olaylara yeni gerginlikler ekleyen Mustafa Özer isimli taraftarın hem Beşiktaşlı hem Bursasporlu olması dikkat çekiciydi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...