Fernandes yandı, 220 bin euro ceza yedi

Fernandes yandı, 220 bin euro ceza yedi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta yönetim Portekizli futbolcuya Kasımpaşa maçında tribünlerle girdiği diyalog ve tükürmesi sebebiyle ağır fatura çıkardı.

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes dönemi çatırdayarak sona eriyor. Kasımpaşa maçında sahaya inen taraftardan tekme yiyen ve karşılaşmanın ardından, "Benim için Beşiktaş bitti" diyen Portekizli oyuncuya yönetimden büyük bir ceza geldi. Fernandes 220 bin euro (eski parayla yaklaşık 650 milyar lira) cezaya çarptırıldı. Manuel'e bu cezanın Kasımpaşa maçında taraftarla ağız dalaşına girmesi ve tribünlere dönüp tükürmesi sonucu olayları ateşlemesi sebebiyle verildiği öğrenildi. Futbolcuya dün sabah saatlerinde avukatı aracılığıyla cezası iletildi. Bilic de futbolcuyu dünkü maçın 18'ine almadı. Ceza yemesi üzerine hocasından izin isteyen Fernandes tesisleri terk ederek maçı seyretmeye gelmedi ve arkadaşlarını yalnız bıraktı. Futbol Direktörü Önder Özen de maç sonrası, "Gökhan Töre maç öncesi MR çektirip yüzde bir bile olsa oynama ihtimali olacaksa forma giymek istediğini söyledi. Hastaneden geriye koşarak geldi ve arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediğini belirtti. Uğur Boral maçın son on dakikasını acılar içinde oynadı. Olcay ciğerlerini patlatırcasına didindi. Bunlar amatörce görülebilir ama bu çocuklar takım için oynadılar. Fernandes'le ilgili raporumu yönetime sundum. Bir karar verilecek" diyerek yolların ayrılabileceği sinyalini verdi. nbsp;Ya Rusya ya Katar
Fernandes'in cezasına değinen Slaven Bilic de, "Kulübün disiplin kuralları var daha önce çiğneyenler ceza almıştı. Bundan sonra çiğneyenler de ceza alacaktır. Herkes kulübün kurallarına uymak zorundadır" ifadelerini kullandı. Beşiktaş taraftarlarının da üstünü çizdiği Fernandes'in ocak ayında satılması için yönetimin çabaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Fernandes'le ilgilenen Rus kulüpleriyle bir kez daha temas kurmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda bonservisini alarak takımdan gidecek olan Portekizli futbolcuyu devre arasında satarak gelir elde etmeyi planlıyor. Fernandes'i Katar'da Umm Salal takımını çalıştıran Bülent Uygun'un da istediği öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...