Fernandes idmana katılmadı!

/ Kaynak: AA
Fernandes idmana katılmadı!

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, Akhisar Belediyespor oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Fernandes idmana katılmadı!

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünü salonda gerçekleştiren siyah-beyazlı futbolcular, 2 grup halinde değişmeli olarak denge ve kuvvet çalıştı. Saha antrenmanında ise istasyon koşuları ve kondisyon yüklemesi yapıldı. Kaleciler ise takımdan ayrı bir program uyguladı.Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Sivok, tedavi olan Fernandes, bireysel çalışan Dany ve Ömer Şişmanoğlu ile Almanya'ya ameliyat olmak için giden Gökhan Töre katılmadı. Almeida ve Ersan Gülüm salonda, İsmail Köybaşı ve Necip Uysal ise takımla çalıştı.Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...