Fernandes, Aydınus ve Melo'ya öfke saçtı

Fernandes, Aydınus ve Melo'ya öfke saçtı
SPOR Haberleri

Beşiktaşlı Manuel Fernandes, yarıda kalan derbi sonrası twitter aracılığı ile düşüncelerini aktardı.

Yarıda kalan Beşiktaş - Galatasaray derbisinden sonra en sert yorum Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'ten geldi.
Fernandes, mikro blog sitesi twitter'daki hesabı aracılığıyla sıcağı sıcağına yaptığı ilk açıklamada şu ifadeleri kullandı;
"Hakem Fırat Aydınus olayların gerçek ana faktörü. Bu kadar kötü biri olduğun için utanmalısın. Tabi ki Melo'yu da unutmamak gerek. Kimseye saygısı yok ve uzun bir süre futboldan men edilmeli..." (sporx)


Fernandes Melo'ya öfke saçtı
Yarıda kalan derbi sonrası nbsp;Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu nbsp;Manuel Fernandes, twitter hesabında sert mesajlar yazdı. Yıldız oyuncu, "Hakem nbsp;Fırat Aydınus nbsp;olayların ana faktörü. Bu kadar kötü biri olduğu için utanmalı" diyerek öfke saçarken olayların başlamasına sebep olan Melo için de, "Tabii ki Melo'yu da unutmamak gerek. Kimseye saygısı yok ve uzun bir süre futboldan men edilmeli. Onun yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağım" ifadelerini kullandı. Portekizli oyuncu bu tweetlerini yönetimden gelen ikaz üzerine daha sonra sildi.

nbsp;Fernandes, Aydınus ve Melo'ya öfke saçtı

işte olayları başlatan hareket
Melo'nun, soyunma odasına giderken formasını çıkarıp tribünlere göstermesi olayların fitilini ateşledi. Brezilyalı oyuncu benzer hareketin benzerini Saracoğlu'nda da yapmıştı. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...