Fernandao, Türk Milli Takımı'nı istiyor!

Fernandao, Türk Milli Takımı'nı istiyor!

SPOR Haberleri

F.Bahçe'deki performan-sının ardından Brezilya'nın hocası Dunga tarafından yakın takibe alınan Fernandao, "Benim hedefim Türkiye formasını giymek" dedi

M.EMİN ULUÇ
Adı Jose FernandoViana de Santana ya da kısaca Fernandao. Türkiye'nin Bursa forması altında tanıdığı, bugün ise gollerini Fenerbahçe için atan Rio de Janeiro doğumlu Brezilyalı futbolcu. Evet, belki doğma büyüme Brezilyalı ama onun kalbi Türkiye için atıyor. Geçtiğimiz günlerde, "Türkiye için oynamaktan gurur duyarım" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Fernandao, statü gereği Türk vatandaşlığına başvurup 5 yıl beklemek zorunda olduğunu öğrenmenin şokunu yaşasa da sevdasından vazgeçmedi. Türkiye'ye geldiği günden beri en skorer oyuncu unvanını koruyan 28 yaşındaki sambacı, Brezilya Teknik Direktörü Dunga'nın Kasımpaşa maçında kendisini izlemek üzere kurmaylarını gönderecek olmasına rağmen düşüncesini değiştirmeye niyetli değil.
Burada bana inanıyorlar 
Brezilya basınına milli takım tercihiyle ilgili net açıklamalarda bulunan Fernandao, "Eğer bir fırsatım varsa, Türkiye forması giymek ve Türkiye'yi temsil etmek benim için onur olacak. Benim hedefim Türk Milli Takım forması giymek. Bu konuda pek çok şey söyleniyor. Umarım milli takım yetkilileri gereken kararı alır. Türkiye'ye hizmet etmekten mutluluk duyacağım" dedi. Brezilya'nın en önemli kulüplerinde forma giydiğini hatırlatan sambacı, "Ancak bütün bu süreçte sürekli eleştirilerin hedefi oldum. Bana inandıklarını düşünmüyorum veya bunu bilmeme izin vermediler. Ben ise çok çalışarak bir yerlere geldim. Fenerbahçe'de bana inanıyor ve güveniyorlar" sözleriyle mutluluğu Türkiye'de bulduğunu vurguladı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...