Fernandao krizi

Düzenleyen:
Fernandao krizi

SPOR Haberleri

Kamp dönemi boyunca sadece 2 kilo veren ve 11 kilo fazlası bulunan Brezilyalı forvet uyarılara da “Yağ değil kas” diye cevap veriyor

Fernandao… Bursa’dan “Kral” olarak geldi sarı-lacivertli camiaya… Güçlü fiziği, rakipleri yanına yaklaştırmaması, hava hakimiyeti dikkat çeken özellikleriydi… Beklenti büyüktü… Geçen sezon takımsal bazda kötü gidişte o da sivrilemedi… Rakamlara bakıldığında “55 maçta 25 gol ve 2 asist” ilk sezonu olması nedeniyle kabul edilebilir bir durumdu... Robin van Persie ile girdiği forma rekabetinde genelde kazanan isim Fernandao’ydu. Hatta bir ara Türk Milli Takımı’na çağrılması gündeme geldi, adı bile konulmuştu: Ferhan Doğu. Peki ya bu sezon?
Tatil fazla yaramış!
Brezilyalı forvet tatilden kilo almış bir şekilde döndü. Hem de öyle böyle değil. Kamp döneminde 13 kilo vermesi gerekiyordu sadece 2 kilo verebildi. Hâlâ 11 kilo fazlası var… Monaco ile yapılan iki maçta da etkisini gösterdi, ağır kaldı doğru düzgün pozisyon görmedi… Kilosuyla ilgili eleştirilere verdiği “Onlar yağ değil kas” cevabıyla da tepkileri bir kat daha üzerine çekti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...