Ferdi'nin hedefi belli: Önce kupa sonra Avrupa

- Güncelleme:
Ferdi'nin hedefi belli: Önce kupa sonra Avrupa

Spor Haberleri

Jesus’un jokeri Ferdi Kadıoğlu kulaklarını transfer haberlerine tıkadı. Avrupa hedefini gizlemeyen genç yıldız “Bir gün elbette isterim ama önceliğim F.Bahçe ile şampiyonluk yaşamak” dedi.

Fenerbahçe’nin jokeri Ferdi Kadıoğlu dün Samandıra’da basın mensuplarının karşısına çıktı. Performansıyla parlayan millî oyuncu Avrupa’ya gitme hayali olduğunu itiraf etse de, “Şu anda tek odak noktam Fenerbahçe. Önce şampiyonluk sonra Avrupa” vurgusuyla gündeminde transfer olmadığının altını çizdi. Takım olarak şampiyonluğa inandıklarını dile getiren Ferdi, ağır eleştirileri beraberinde getiren Ümraniye maçı için, “Çok kritik bir galibiyet aldık. En iyi performansımız mıydı, değildi! Ancak bence en değerli 3 puanımızdı. Birincilik pozisyonuna yakın olmak adına çok önemliydi” diye konuştu.

BEN GÖREV ADAMIYIM

Fenerbahçe’deki ilk sezonunda fazla şans bulamayan Ferdi Kadıoğlu “Ancak son üç yılda daha çok görev aldım. Bu durum sizi hem daha güçlü kılıyor hem öz güveninizi artırıyor” derken, favori pozisyonunun 10 numara olduğunu söyledi. Birçok farklı mevkide forma giyen ve görevlerin altından başarıyla çıkan Ferdi, “Gerçek mevkiim 10 numara ama kenarlarda oynamaktan da keyif alıyorum. Hocam bana hangi görevi verirse ona odaklanıyorum. Benim için önemli olan sahada olmak” dedi. Ferdi, Jorge Jesus’la taktiksel ve defansif anlamda önemli bir gelişim gösterdiğini de sözlerine ekledi.

LIVERPOOL İDDİASI

Son yıllarda Avrupa’ya önemli satışlar yapan sarı lacivertlilerde Altay, Crespo, Rossi, Arda Güler gibi mercek altında olan Attila Szalai’ye Liverpool talip oldu. İngiliz basını Virgil van Dijk’in sakatlığı sonrası sol stoper arayışına giren Liverpool’un Szalai’yle ilgilendiğini yazdı.

PEREIRA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Stopere Samet Akaydin takviyesi yapan, sol bek için Jayden Oosterwolde ile söz kesen Fenerbahçe yeni hamleler için aradığı kaynağı Diego Rossi’den elde edebilir. Brezilya devi Flamengo’nun yöneticileri Torino’nun da talip olduğu 24 yaşındaki Uruguaylı için İstanbul’a çıkarma yaptı. Sarı lacivertlilerin 10 milyon avro bonservis talebi üzerinden pazarlıklar devam ediyor. 

ISRARLA İSTİYORLAR

Eski hocası Jorge Jesus olan Flamengo’nun yeni teknik direktörü Vitor Pereira, Rossi’yi kadrosuna katmakta ısrarlı. İlk döneminde Josef de Souza’yı, ikinci döneminde Kim Min-Jae ve Crespo’yu Fenerbahçe’ye kazandıran Pereira, yine kendi döneminde sarı lacivertlilere imza atan Diego Rossi’yi de alırsa kasaya önemli bir rakam girmesinde başrol oynayacak. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...