Ferdi Kadıoğlu İngiltere yolunda: Yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:
Ferdi Kadıoğlu İngiltere yolunda: Yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu'nun hala sarı lacivertli ekiple yeni kontrat imzalamaması kafalarda soru işaretleri oluştururken, İngiliz ve Hollanda basını Kadıoğlu'nun İngiltere yolunda olduğunu iddia etti.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonunda kadrosuna kattığı 22 yaşındaki yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı lacivertli kulübün büyük beklentiler ile kadrosuna kattığı futbolcu ile yeni sözleşme imzalamaması taraftarların tepkisine neden olurken, Kadıoğlu'nun Premier Lig'e transfer olduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE'NİN VAZGEÇİLMEZİ

Geçtiğimiz haftalarda milli takım seçme hakkını Hollanda ve Kanada yerine Türkiye'den yana kullanan Kadıoğlu için FIFA'dan gerekli izinler alındı, A Milli Takım forması giymesinin önünde bir engel kalmadı. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin de vazgeçilmezleri arasında yer alan Kadıoğlu, kenar bölgelerin hepsinde forma giydi. Bu sezon toplamda 27 karşılaşmada şans bulan Türk oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırdı, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

BEDELSİZ GİDECEK

Yeni sözleşme için görüşmelerini kulüple sürdüren ve güncel piyasa değeri 8 milyon Euro (yaklaşık olarak 125 milyon lira) olarak belirlenen Kadıoğlu'nun hala resmi bir anlaşma imzalamadığı biliniyor. 22 yaşındaki oyuncunun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a sezon sonunda transfer olacağı iddia edildi.

İngiliz ve Hollanda basınında çıkan haberlere göre; Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrılacak.

Tecrübeli futbolcu, Brighton ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...