Fenerium'dan derbi haftası 3 milyon 200 bin TL

Fenerium'dan derbi haftası 3 milyon 200 bin TL

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 3 puanı, futbolcuların 500 bin Euro primi kazandığı derbinin bir diğer kazananı da Fenerium oldu.

Sarı-lacivertli kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazalarda derbinin olduğu hafta sonu 30 bin parça ürün satılırken, 3 milyon 200 bin TL gelir elde edildi. Galatasaray maçının bitişi ile 39.95 TL'den satışa çıkan Hello Kitty tişörtleri ise 12 saat içinde 5 bin adet satıldı.

HAKLILARMIŞ!
F.Bahçe formasıyla ligde ilk kez G.Saray derbisine çıkan Şener Özbayraklı duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. Milli futbolcu, "Anlatılmaz yaşanır derlerdi. Haklılarmış. Yaşadım ve çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Bu arada formayı Van der Wiel'den kapan ve 6 maçtır üst üste 90 dakikaya çıkan Şener Özbayraklı, derbinin kahramanlarından oldu. Maç öncesinde G.Saray'ın en etkili silahı Bruma'yı durdurup durduramayacağı tartışılan milli futbolcu, Portekizli yıldızı etkisiz hale getirirken ilk golün de asistini yaptı. Maç sonunda takım arkadaşları Şener'i tebrik ederken herkes "Bruma seni durduramadı, asistini yaptın" diyerek takıldı.

BEŞİKTAŞ BİLETLERİ 100 TL'DEN SATIŞTA
F.Bahçe'nin 3 Aralık Cumartesi günü Ülker Stadı'nda oynayacağı Beşiktaş derbisinin biletleri bugün ve yarın kulüp üyeleri için satışa çıkıyor. 24 Kasım'da Fenerbahçe Kart sahipleri, 25 Kasım Cuma günü de genel satışa çıkacak biletlerin fiyatı 100 ila 400 TL arasında değişiyor.

ZORYA MAÇINA TANIDIK HAKEM
UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Ukrayna Ekibi Zorya Luhansk'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'nin maçını Avusturya'dan Harald Lechner yönetecek. Lechner, Osmanlıspor'un İspanya'da Villarreal'i 2-1 yendiği karşılaşmada da görev almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...