Fener'in yeni golcüsü: Kötü oynarsam beni mahveder

Fener'in yeni golcüsü: Kötü oynarsam beni mahveder

SPOR Haberleri

"8 yaşından beri arkadaşız ve iyi bir Fenerbahçeli. Benim sarı lacivertli formayı giyeceğimi söylüyordu ve o gerçek oldu. Oynayacağım en iyi camia diyebilirim ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Joshua King konuştu. Norveçli isim izlenimlerini, transfer sürecini ve yeni sezonla ilgili öngörüsünü anlattı. En çarpıcı olanı ise en iyi arkadaşının Türk olmasıyla ilgiliydi. King, "Norveç'teki en iyi arkadaşım (8 yaşından beri) Türk. Oğluma Fenerbahçe forması hediye etmiş ve bana bir gün Fenerbahçe'de oynayacağımı söylemişti. Kendisi iyi bir Fenerbahçeli. En iyi arkadaşımın Türk ve Fenerbahçeli olması bende baskı da uyandırıyor. Eğer kötü oynarsam beni mahvedecek" dedi.

KEŞKE ÖNCE GELSEYDİM

İngiliz ekibi Watford'dan transfer edilen ve Kanarya ile iki senelik sözleşme imzalayan hücum oyuncusu Joshua King, sarı lacivertli formayı giymek için çok sabırsızlandığını ifade ederek "Manchester United'da çok süre alamadığım için oynayacağım en iyi camia diyebilirim. Ben şu anda burada en iyi sezonumu geçirmek istiyorum. 30 yaşındayım ve bu yaşlar santrfor için çok verimli yaşlar. Keşke daha önce gelebilseydim Fenerbahçe'ye ama süreç böyle gelişti. Amacım taraftarları mutlu etmek. Başarıya giden yolda  katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

HOCAMIZ DETAYLARA ÇOK  ÖNEM VERİYOR

Norveçli forvet, Portekizli Jorge Jesus'un anlayışı konusunda da "Söyleyeceğim şu ki 10-12 yıldır profesyonel futbolcuyum. Bu yaptığımız idman şekli görmüş olduğum en yüksek idman şekillerinden biri. Hoca’mız oldukça detaycı. Her konuda detaylara oldukça önem veren birisi" diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ...

Takımla 3-4 gündür idmanlara çıktığını ve yüzde yüz hazır olması için zamana ihtiyacı bulunduğunu belirten King "Şampiyonlar Ligi'nde 7 dakikalık bir sürem var ve çocukluktan beri hayalim. Şu an Dinamo Kiev maçını sabırsızlıkla bekliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini göstereceğiz" ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...