Fener'in cezası ertelensin

Fener'in cezası ertelensin

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yönetim 'TFF formül üretmeli ve Fenerbahçe, Rize maçında şampiyonluk coşkusunu taraftarıyla yaşamalı' açıklaması yaptı.

Aldığı ceza yüzünden Çaykur Rizespor karşılaşmasını kadın ve çocuk taraftarlara karşı oynayacak olan Fenerbahçe'nin Tahkim Kurulu'ndan dönen itirazının ardından Beşiktaş'tan Federasyon'a tarihi bir çıkış geldi. Siyah-beyazlı kulüp resmi nbsp;internet sitesinden TFF'ye çağrı başlığıyla yaptığı açıklamada ezeli rakibine tam destek verdi. Fenerbahçe'nin büyük ihtimalle şampiyonluğunu ilan edeceği Çaykur Rizespor karşılaşmasında sarı-lacivertli taraftarlarla bir arada olmasının savunulduğu açıklamada "Futbol, taraftar varsa vardır ve her şey taraftarın güzel futbol seyretmesi nbsp;ve coşması için vardır" ifadelerinin yer aldığı açıklamada, şampiyonluk coşkusunu taraftarıyla birlikte yaşamak isteyen Fenerbahçe'nin cezasının ya ertelenmesinin ya da yeni bir formül üretilmesinin gerekli olduğu belirtildi.
Muhalefet tepki gösterdi
Beşiktaş'ın bu açıklamasına Fenerbahçe "Zamanlama açısından amacına ulaşma ihtimali bulunmasa da bu teklif, 100 yıllık dostluk adına önemli bir adım olmuştur" diyerek cevap verdi. Beşiktaş'ın muhalif kanadı ise siyah-beyazlı kulübün açıklamasını gereksiz buldu. Siyah-beyazlıların bu sezon hakem hataları yüzünden en çok puan kaybeden takım olduğunu belirten muhalefet, "Bugüne kadar rakiplerimizden hiçbirisi bizim mağduriyetimizle ilgilenmedi. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımızın devam ettiği bir dönemde yapılan bu açıklamanın bir anlamı yok" diye görüş bildirdi. Bazı kulislerde ise TFF'yle arası limoni olan Beşiktaş'ın federasyona savaş açtığını ve bu açıklamanın da gizli bir ültimatom olduğu konuşuldu. Açıklamaya Çaykur Rizespor yöneticisi Koray Deniz, "Beşiktaş fair-play için böyle bir açıklama yapmış olabilir ama bizim etik anlayışımıza aykırıdır" dedi. gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...