Fener’in baskın planı

Fener’in baskın planı

SPOR Haberleri

Gaziantep’i hızlı hücumlar ve kanat organizasyonlarıyla yıkmayı planlayan Erol Bulut oyuncularına “Sahada artık vitesi artırmalıyız. Hızımız silahımız olacak” dedi

Emin Uluç

Fenerbahçe, Kadıköy’de yaşadığı Malatya şokunu Gaziantep deplasmanında telafi etmek istiyor. Sarı-lacivertliler, son 21 maçında gol atmayı başaran rakibini gözüne kestirdi. Gaziantep’i günlerce analiz eden teknik direktör Erol Bulut, kanat organizasyonları ve savunma arkasına atılacak toplarla sonuca gitmeyi planlıyor.

Hata istemiyorum
Beraberlik lükslerinin bile olmadığını vurgulayan Bulut oyuncularına, “Hızımız, silahımız olacak” dedi. Mirallas ve Maxim’in tehlikeli isimler olduğuna dikkat çeken Bulut, hücumda 3-5-2, savunmada 5-3-2 oynayan G.Antep karşısında presli bir oyun isterken Gökhan ve Caner’e “Adam kaçırmayın” ikazı yaptı. 

Harun Tekin maskeyle
Altay’ın kupa maçında kırmızı kart görmesinden sonra Harun Tekin, koruyucu maskeyle kaleye geçecek, Oytun ise kulübede oturacak. Harun bu sezon ilk defa forma giyecek. İyileşen Sosa 11’de oynayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...