Fener’in Arda aşkı depreşti

Düzenleyen:
Fener’in Arda aşkı depreşti

SPOR Haberleri

İspanyol 'sport' gazetesi, Fenerbahçe'nin milli yıldız için devrede olduğunu iddia etti.

Yine Arda Turan yine Fenerbahçe. Bu kez iddianın kaynağı Türkiye değil İspanya… Sport Gazetesi, Barcelona’nın Villarreal’den Denis Suarez’in alınmasıyla yeni sezonda kadroda düşünmediği Arda Turan’a 3 talibin olduğunu yazdı. O kulüpler arasında Fenerbahçe de var. Diğer ikisi ise Emre Mor’un yeni takımı B.Dortmund ve İngiliz ekibi Arsenal… Katalan ekibi 34 milyon avroluk bonservis bedeliyle aldığı ve La Liga’da sezonun en kötü 11’ine seçilen Arda Turan’ı öncelikli olarak satmak istiyor. Ancak istenilen rakama ulaşılamazsa yıldız oyuncu takımda kalacak.

Gitmek istemiyor ama…

Kulüp cephesinde bunlar yaşanırken Arda Turan kanadında ise durum biraz farklı ve biraz da işin içinde hırs var… Milli oyuncu kesinlikle Barcelona’dan gitmek istemiyor. Kendini ispatlamak ve geçen sezonki kötü anıları silme düşüncesinde. Ancak Villarreal’den Denis Suarez’in alınması işini ve geleceğini zorlaştırıyor. Sonuç olarak EURO 2016'da eleştiri oklarının hedefi haline gelen ve medyayla problem yaşayan Arda'nın Barcelona kariyerini noktalasa bile B planı olarak kariyerine Avrupa'da devam etme hesabı var. 

Yıldırım'ın unutulmaz sözü: 5 dakika görüşelim

Arda Turan ile Fenerbahçe adı yan yana geldiğinde kuşkusuz akılda kalan olay; Başkan Aziz Yıldırım’ın Adnan Polat’la yaşadığı diyalog. Arda, Galatasaray forması giyerken Yıldırım, dönemin başkanı Adnan Polat’ın kapısını çalmış ve “Arda ile beş dakika baş başa görüşeyim Fenerli yaparım” demiş, ancak o görüşme gerçekleşmemişti. Sonrasında Yıldırım’dan “Avrupa’ya satarsınız oradan alırız” demeci gelmişti. Kanarya, 2013-14 sezonunda milli yıldız bu kez A.Madrid’de oynarken Arda için bir kez daha nabız yoklamış ama olumsuz cevap almıştı. 

‘Sakın görüşme’ talimatı

Barcelona'daki ilk sezonunda takımının transfer yasağı nedeniyle ligin ilk yarısında oynayamayan, ikinci yarıda ise maç eksiği sebebiyle bir türlü form tutamayan Arda'ya menajeri Ahmet Bulut'tan uyarı geldi. Gökhan Gönül olayında Fenerbahçe ile arası açılan Bulut, Arda Turan’a “Sakın kimseyle görüşme" talimatı verdi.   

İngilizlere göre fiyatı 25 miyon avro

İngiliz basını da Arda Turan’ı gündemine aldı… Nedeni ise Arsenal’in oyuncu için devrede olması… İngiliz ekibinin, milli oyuncumuz için Barcelona ile temaslarını hızlandırdığını yazan gazetelerde, transferdeki tek sorunun yüksek talep olduğuna vurgu yapıldı… Barcelona’nın Arda Turan için belirlediği rakam 25 milyon avro. Arda, Barcelona’ya transferi öncesinde tarzına uygun kulüplerden birinin de Arsenal olduğunu söylemişti.

Fener’in Arda aşkı depreşti

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...