Fener'i korkutan istatistik

Fener'i korkutan istatistik

SPOR Haberleri

Galatasaray'la 1-1 berabere kalarak taraftarlarını üzen Fenerbahçe'de sezon başından bu yana devam eden farkı açamama problemi sürüyor.

Uğur AKTAN 
Derbide Diego'nun golüyle öne geçen ancak ikinci ve üçüncü gol atmak yerine skoru korumayı tercih eden Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın bu hamlesi taraftarlardan da tepki görmüştü. Geride kalan dokuz haftada galibiyetle bitirdiği maçların tamamını tek farklı kazanan sarı-lacivertli takım, benzer bir istatistiği tarihi boyunca beş kez daha yaşamış ve bu sezonlarda şampiyonluğa ulaşamamıştı. Bu sezon 20. şampiyonluğuna ulaşıp dördüncü yıldızı takmak isteyen sarı-lacivertli takım, 19 şampiyonluğun tamamında ilk dokuz haftada rakiplerine en az 2 fark atmayı başarmıştı. Fenerbahçe sadece tek farkla kazandığı ilk 9 haftanın ardından ise hiçbir zaman mutlu sona ulaşamadı.
2 farklı kazanamadığı sezonlarda F.Bahçe 
SezonTeknik DirektörSıra
85-86Kalman Meszöly5
80-81Friedel Rausch10
79-80Şükrü Ersoy        2
68-69Ignace Molnar    4
65-66Selahattin Torkal4


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...