Fener'i bırak, Konya'ya bak

Fener'i bırak, Konya'ya bak

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, oyuncularından önümüzdeki hafta oynanacak olan derbiyi unutup, tamamen Torku Konyaspor maçına konsantre olmalarını istedi.

Slaven Bilic'ten oyuncularına uyarılar geldi. Kayserispor galibiyetiyle tekrar bir çıkış şansı yakaladıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, bunu devam ettirmeleri gerektiğini söylerken, "Zorlu bir viraja giriyoruz. Bu haftadan sonra sıralamada üzerimizde olan nbsp;takımlarla oynayacağız. Ama öncelikle Torku Konya maçını kayıpsız atlatmamız lazım. Bu yüzden de önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe derbisini değil bu maçı düşünmenizi istiyorum" diye konuştu. Bu arada Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesinde kart cezası sınırında bulunan Fernandes, Veli, Ersan ve Oğuzhan'dan dikkatli olmalarını isteyen Bilic, "Derbide hepinize ihtiyacım olacak. Bu maçta çok dikkatli olmanızı istiyorum. Gereksiz risk almayın. Ne olursa olsun hakemle ve rakip oyuncularla diyaloğa girmeyin, kart görmekten kaçının" diye uyardı. Sakatlığı geçen ve çalışmalara başlayan Fernandes'i riske atmak istemeyen Hırvat teknik adamın Portekizli oyuncuya forma vermeyeceği öğrenildi.

Kartal 84 gündür evde yok!

Beşiktaş, 84 gündür evindeki maçları kazanamıyor. Galatasaray'a 3-0 mağlup olup, Ç.Rizespor ve K.Karabükspor'la berabere kalan siyah-beyazlılar iç saha galibiyetine hasret kaldı. Beşiktaş evindeki son galibiyetini 1 Eylül'de 2-0'lık sonuçla Gaziantepspor karşısında elde etti.


Mitroglou listede
Sözleşme uzatmaya yanaşmayan Almeida'nın alternatiflerini arayan Beşiktaş gözünü Yunanistan'a çevirdi. Almeida'nın durumuna göre forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, listeye Olimpiakos'un golcü oyuncusu Konstantinos Mitroglou'yu dahil etti. nbsp;



nbsp;Fener'i bırak, Konya'ya bak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...