Fener'e rakip olacaklar

Fener'e rakip olacaklar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan oyuncular devre arasında yeni umutlara yelken açmaya hazırlanırken gündemlerinde yine Süper Lig takımları yer alıyor.

Devre arasında Fenerbahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanan 5 oyuncudan 4'ü kariyerlerine yine Süper Lig takımlarında devam etmeyi planlıyor. Sezon başında Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan oyunculardan Semih Şentürk Rizespor'a imza atmaya hazırlanırken, Serdar Kesimal da eski kulübü Kayseri'yle görüşüyor. Yabancı kontenjanı nedeniyle kadroda yer bulamayan ve bu nedenle kendilerine kulüp aramaya başlayan lejyonerlerden Yobo ile Holmen'in de Türkiye'den ayrılmak gibi bir niyeti yok. İngiltere ve Fransa'dan aldığı tekliflere rağmen Yobo, Antalyaspor'la prensipte el sıkıştı. İBB ile başladığı Türkiye kariyerine Fenerbahçe'yle devam eden Holmen de Gaziantepspor'la flörtte. Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği İsveçli'nin sezonun ikinci yarısında kırmızı-siyahlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Sadece Michal Kadlec, kısa süreli Türkiye kariyerinin ardından geldiği yer olan olan Almanya'ya dönmeye hazırlanıyor. Eski kulübü Bayer Leverkusen'in yanı sıra, Stuttgart ve Borussia Dortmund'dan da teklif aldığı iddia edilen Çek savunmacı devrenin bitmesini sabırsızlıkla bekliyor. nbsp;
KAR ALTINDA İDMAN
Ligde emin adımlarla yoluna devam eden Fenerbahçe, cuma günü Akhisar ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Samandıra'da yoğun kar yağışı altında yapılan çalışmada alt yapıda yer alan oyuncularda da yer aldı.
M. Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...