Fener'e darbe

Fener'e darbe

SPOR Haberleri

Euroleague’de Barcelona galibiyetiyle büyük sükse yapan Fenerbahçe Doğuş ligde sert kayaya çarptı. Banvit, sarı-lacivertli takımın 9 maçlık kazanma serisini sonlandırdı

Banvit, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 16. hafta karşılaşmasında sahasında misafir ettiği Fenerbahçe Doğuş’u 63-61 yendi ve haftanın sürprizine imza attı.  Hafta içinde THY Euroleague’de Barcelona’yı mağlup ederek moral depolayan güçlü rakibi karşısında üçüncü çeyrekteki kararlı ve etkili basketboluyla sonuca giden Bandırma ekibi, böylece galibiyet serisini 6 maça yükseltti. Bandırma’da ilk periyot 15-14’lük Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte de maçta herhangi bir kopma yaşanmazken, Fenerbahçe soyunma odasına üç sayılık avantajla girdi: 31-34.

Sert savunma bitirdi
Mücadelenin üçüncü çeyreğinde agresif savunmasıyla rakibine kolay sayı imkânı tanımayan Saso Filipovski’nin takımı sadece 11 sayı yediği bu bölümü 18-11 önde geçti ve üstünlüğü eline aldı. Son çeyrekte de avantajını kaybetmeyen Banvit sahadan 63-61 galip ayrıldı ve ligdeki 10. galibiyetini elde etti. Banvit’te Caloiaro 17 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Fenerbahçe’de Datome’nin 20 sayılık performansı yenilgiyi önlemek için yeterli olmadı. 9 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe ise üçüncü defa sahadan üzgün ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...