Fener'de şifre: ölümüne pres!

Fener'de şifre: ölümüne pres!

SPOR Haberleri

Beşiktaş deplasmanında üç puana odaklanan Portekizli hoca, oyuncularına ön alanda yoğun pres ve agresif futbol talimatı verdi. Sarı lacivertliler, Kartal’ın nefesini kesecek.

EMİN ULUÇ

Derbide Beşiktaş'a misafir olacak Fenerbahçe'de bütün hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Ligin en skorer takımı olarak bol gollü bir galibiyet hedefleyen sarı lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus kendinden ve oyuncularından emin. Beşiktaş'ın savunma zaaflarını tespit eden Portekizli çalıştırıcı takımına tam saha pres talimatı verdi. Rakip defansın baskı altında ciddi top kayıpları yaptığını vurgulayan Jesus, "Bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerek" diyerek özellikle ön alanda şiddetli pres istedi.

HIZLI ATAK İKAZI

Maç boyunca agresif bir oyun tarzı benimsemeleri gerektiğini vurgulayan Jorge Jesus, "Her top için savaşacağız. Skor ne olursa olsun oyun disiplininden ödün ve coşkumuzdan ödün vermeyeceğiz" derken, hücum presin kaleci Ersin'den başlayacağını ifade etti. Genç eldivenin uzaktan toplar konusundaki eksikliklerine de dikkat çeken Portekizli, aynı zamanda oyuncularına bol şut talimatı verdi. Beşiktaş'ın hücum varyasyonlarını da oyuncularına anlatan tecrübeli hoca, hızlı ataklarda hata istemediğinin altını çizdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...