Fener'de özür buluşması, Sow ve Yanal bugün yüzleşecek

Fener'de özür buluşması, Sow ve Yanal bugün yüzleşecek

SPOR Haberleri

Sivas maçı öncesinde başlayan ve telefon görüşmeleriyle tatlıya bağlanan Sow-Yanal krizinin aktörleri bugün yüz yüze görüşecek

Fenerbahçe'de 2. Alex vakası olarak nitelenen, ancak ipler kopmadan tatlıya bağlanan Sow-Yanal krizinin aktörleri bugün Samandıra buluşacak. Sivas maçında kadroya alınmayınca, twitter üzerinden tepkisini dile getiren, ancak Ersun Yanal'ın sert çıkışıyla karşılaşan Sow, milli takım kampından döndü. Senegalli golcü, telefon vasıtasıyla özür dilediği hocası Yanal'la bugün Samandıra'da yüz yüze bir görüşme yapacak. Ersun Hoca'nın, bu konudaki hassasiyetlerini hatırlatacağı Sow'dan ayrıca performansını artırmasını isteyeceği belirtildi.Senegalli yıldız için özel bir program hazırlayan tecrübeli hocanın ajandasındaki ikinci görüşmede ise Semih Şentürk'ün adı yazıyor. Yerli golcü transferinden sonuç çıkmayınca Semih'in durumunu tekrar gözden geçiren Yanal'ın tecrübeli oyuncuyla da bugün bir araya gelmesi bekleniyor. Ersun Hocanın takıma geri kazandırmak istediği Semih'e yoğunlaştırılmış bir program sunacağı belirtiliyor. Sezon başladığından beri idman yapan Semih'in telefonla görüştüğü Yanal'a "Sadece maç eksiğim var" diyerek güvence verdiği ifade edildi.
M.Emin ULUÇ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...