Fener'de kavga

Fener'de kavga

SPOR Haberleri

Genel Sekreter Talat Yılmaz ile tartışan Başkan Aziz Yıldırım'ın, şekeri yükselince kritik Divan Kurulu toplantısına katılmadı.

Fenerbahçe'de, olağanüstü genel kurul öncesi yapılan son divan kurulu toplantısına Başkan Aziz Yıldırım'ın katılmaması şaşkınlıkla karşılandı. Muhalefetin toplantıya katılmayacak olması günler öncesinden duyulurken, Başkan Yıldırım'ın Divan'da sert bir konuşma yapması bekleniyordu. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım'ın şekerinin yükseldiğini ve toplantıya geç de olsa katılacağını söyledi ama Başkan, Divan'a gelmedi. Gerçek ise toplantının ardından ortaya çıktı. Evet, Aziz Yıldırım'ın şekeri yükselmişti ancak bunun arkasında yatan sebep Başkan'ın, Genel Sekreter Talat Yılmaz'la yaşadığı tartışmaydı. İkilinin yaptığı görüşmede Yılmaz'ın, Yıldırım'ı sert bir dille eleştirdiği ve genel kurulda aday olmamasını istediği öğrenildi. Yıllardır birlikte çalıştığı Yılmaz'dan böyle bir çıkış beklemeyen Yıldırım'ın hem üzüldüğü hem de sinirlendiği, bu sebeple şekerinin 250'ye fırladığı ve toplantıya gelemediği, Yılmaz'ın da yaşananlardan sonra Divan'a katılmadığı belirtildi.

Talat Yılmaz'ın seçim sürecinde Mehmet Ali Aydınlar'ın safında yer alacağı iddia edilirken, Aziz Yıldırım'ın perşembe günü bir toplantı yaparak seçim sürecine dair önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi. Yıldırım'ın yakın çevresinde yer alan bazı isimler Başkan'ın Abdullah Kiğılı ve Vefa Küçük'ten birisini aday olarak göstereceğini öne sürdü. Yönetimin çağrısına rağmen Divan'a katılmayacağını daha önce açıklayan Mehmet Ali Aydınlar beklendiği gibi toplantıya gelmedi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, "Gelseydi kürsü açıktı ama polemik olmaması açısından gelmediği iyi oldu" dedi. Denetleme Kurulu, Fenerbahçe'nin borcunun alacaklar ve mevcutlar düştükten sonra 142 milyon 564 bin lira olduğunu açıkladı. nbsp;

Trabzon hazırlıkları tamam
Lige yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisiyle liderlik koltuğuna kurulan F.Bahçe, Trabzon maçının hazırlıklarını tamamladı. Tedavisi süren Meireles dışında eksiği bulunmayan sarı-lacivertliler, dün akşam yaptıkları taktik çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ersun Yanal'ın Meireles'in yerine Holmen'e görev vereceği, bunun dışında G.Birliği'ni yenen kadroda değişiklik yapmayacağı öğrenildi. nbsp;

M.EMİN ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...