Fenerbaheçe çitasını yükseltiyor!

Fenerbaheçe çitasını yükseltiyor!

SPOR Haberleri

Bursa'da galibiyet serisini sürdürmekte kararlı olan sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal sergilenen performansı bir adım daha öteye götürmek istiyor

Çaykur Rizespor karşısında sergilediği performansla sadece 3 puan almakla yetinmeyip alkışları da toplayan Fenerbahçe, bu oyun kurgusunu geliştirmek için çalışıyor. İdeal sistemi bulduklarını söyleyen Teknik Direktör İsmail Kartal, "Bursa karşısında da aynı oyun kurgusuyla mücadele edeceğiz. Bundan sonra yapmamız gereken tempomuzu arttırmak" dedi. İsmail Hoca, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Rakip iyi bir hava yakaladı ve evinde kazanarak çıkışını sürdürmek isteyecektir. Doğru oyun sistemini bulduk. Artık tek yapmamız gereken bunu geliştirmek ve daha yüksek tempoda mücadele etmek" ifadesini kullandı.
Bursa karşısında galibiyetin önemine değinen İsmail Kartal, "Alacağımız 3 puan bizi hepten rahatlatacak. Rakiplerimizin de moralini bozacak" derken Fernandao ve Josue'ye dikkat edilmesi talimatını verdi. Josue'yi Mehmet Topal'la, Fernandao'yu ise Kadlec'le kilitlemeyi planlayan İsmail Hoca, uzaktan şut çekilmesini talimatını da yineledi. Rize karşısında uzaktan şutların etkisine dikkat çeken Kartal, başta Meireles, Mehmet Topal ve Alper olmak üzere oyuncularına, "Kaleyi ögrünce vurmaktan çekinmeyin" derken Diego'dan da pas trafiğini hızlandırmasını istedi.


Emre bursa'da sahada
Gökhan Gönül'den sonra Emre Belözoğlu'nun da iyileşmesi Bursaspor deplasmanı öncesi Fenerbahçe'de moralleri yükseltti. Sezon başından beri sakat sakat oynayan ve Bursa'da dinlendirilmesi planlanan Emre'nin takımla çalışmalara başlaması İsmail Kartal'ın yüzünü güldürdü. Kuvvet testinden de başarıyla geçen Emre'nin Bursa'da forma giyebileceği belirtildi. Bu arada antrenmanlarda her türlü teknolojik gelişmeyi uygulayan Fenerbahçe, şimdi de özel parkur çalışması başlattı. Farklı sakatlıkları olan Mehmet Topal, nbsp;Webo, Egemen ve Mehmet Topuz sabah antrenmanında özel parkurda çalıştı. Bu parkur sayesinde futbolcuların sakatlık bölgesinde ağrı olup olmadığı tespit ediliyor. nbsp;
Mehmet Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...