Fenerbahçe'yi yen primi belirle!

Fenerbahçe'yi yen primi belirle!

SPOR Haberleri

Orman, siyah-beyazlılara "Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma yolunda çok önemli bir maça çıkacaksınız, kazanın gerisini bize bırakın" dedi

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye'de futbolcularıyla bir araya gelerek Fenerbahçe karşılaşması öncesi barbekü partisi veren Başkan Fikret Orman, derbinin primi konusunda inisiyatifi siyah-beyazlılara bıraktı. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak için kalan 5 haftayı galibiyetle tamamlamak zorunda olduklarını futbolculara hatırlatan Orman, "Fenerbahçe'yi yenin, primi kendiniz belirleyin. Şampiyonlar Ligi'ne gidersek hem kadro kalitemizi yükseltebileceğiz hem de ekonomik olarak rahatlayacağız. Ligi ikinci sırada bitirirseniz sezon sonunda fazladan prim ödemeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
Büyük sıkıntılar çektik
Gelecek sezonun planlanmasında Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma durumunun çok önemli olduğunu futbolculara anlatan Orman, "Bu sezon çok büyük sıkıntılarla mücadele ederek buraya kadar geldik. Stadımız yoktu, taraftar desteğini yeteri kadar alamadık. Hepinizle gurur duyuyorum. Bu sıkıntıları önümüzdeki yıl yaşamamak için uğraşıyoruz. Herkesin özlediği başarılara ulaşabilmek için bu sezonu ikinci sırada bitirmek zorundayız" ifadelerini kullandı. Başkan Fikret Orman'ın maç günü futbolcularıyla özel bir toplantı yaparak, motivasyonlarını daha da artıracağı belirtiliyor. nbsp;


'Derbi'der Bilic nbsp;
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Türkiye kariyerinde derbi galibiyeti henüz bulunmuyor. Galatasaray'la oynadığı 2 derbiyi de kaybeden Hırvat teknik adam, sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan mücadelede Fenerbahçe'yle 3-3 berabere kalmıştı. Yarın Olimpiyat'taki maç kazanılırsa Slaven Bilic siftah yapmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...