'Fenerbahçe'ye talibim'

Düzenleyen:
'Fenerbahçe'ye talibim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın takımdan ayrılması beklenirken, Türk futbolunun tecrübeli teknik isimlerinden olan Güvenç Kurtar, katıldığı canlı yayın programında Fenerbahçe teknik direktörlüğüne talip olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın görevine son verilmek üzere olduğu belirtilirken sarı lacivertli taraftarlar yeni hocanın kim olacağını tartışmaya başladı. Bazı taraftarlar kalitesi tartışılmaz bir ismin takımın başına geçmesi gerektiğini ifade ederken bazı taraftarlar ise yerli bir antrenörün takımın başına geçmesini istiyor.

'Fenerbahçe'ye talibim'

Konuyla ilgili olarak A Spor'da açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik direktör Güvenç Kurtar, Fenerbahçe'ye talip olduğunu açıkladı. Pereira'yı sert bir dille eleştiren Kurtar şu ifadeleri kullandı; ''Fenerbahçe'yi yönetmeye talibim, kadro zorlanmadan şampiyon olmak için yeterli. Versinler bana farkla şampiyon yapayım, uçurayım Fenerbahçe'yi"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...