Fenerbahçe'ye döner bıçakları ile saldırı!

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'ye döner bıçakları ile saldırı!

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin Ankara'daki şubesine akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırı düzenlendi.

Sarı-Lacivertlilerin Ankara Şubesi'ne kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi.

Akşam 20.00'da şubenin kapanıp üyelerin evlerine gitmesinin ardından ellerinde döner bıçağı ve satırlarla şubeye saldıran saldırganlara çevredekiler müdahale edemedi.

Ankara'nın en işlek caddelerinden biri olan Tunus Caddesi'nde bulunan şubeye gerçekleşen saldırıda şubenin camları kırıldı ve içeri giren saldırganlar bilgisayarları parçaladılar. Grup kaldırım taşları ile şubede bulunan tüm malzemeleri parçalarken çevrediler çok büyük korku yaşadılar.

Fenerbahçe'ye döner bıçakları ile saldırı!

Olayın ardından İHA muhabirine konuşan Fenerbahçe Ankara Şubesi Başkanı Erol Özel, "Arkadaşlarımız şubeyi kapatıp çıktıktan 5 dakika sonra bir grup sokağın üstünden ve altında gelmişler. Şahitlerin söylediğine göre ellerindeki alet edevatlarla gelen bu kişiler derneğin altını üstüne getirmiş. Olayda yaralı yok. Allah'tan arkadaşlarımız binayı terk ettikten sonra olay yaşanmış ama nereden geldikleri, ne olduğu, neden böyle bir olayla karşı karşıyayız. Onu da bilmiyoruz. Şu anda emniyet durum tespiti yapıyor" dedi.

Fenerbahçe'ye döner bıçakları ile saldırı!

AZİZ YILDIRIM BİLGİ ALDI
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım olayı haber alır almaz saldırıya uğrayan Ankara şube yöneticilerini arayarak bilgi aldı. Başkan Yıldırım, telefonla görüştüğü Ankara şube yöneticilerine gerekli yerlerle görüşüp tekrar arayacağını söyledi.

Fenerbahçe'ye döner bıçakları ile saldırı!

ŞUBE SALDIRIYA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ
Saldırıya uğrayan sarı lacivertli kulübün Ankara şubesi, Twitter hesabı üzerinden saldırı sonrasının fotoğraflarını paylaştı ve saldırıya tepki gösterdi. Şube ayrıca Twitter mesajında can güvenlikleri olmadığını belirterek 'bizi öldürdükleri zaman mı harekete geçilecek' sorusunu yöneltti.

Bu saldırı sonrası Fenerbahçe Kulübü'nün nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...